Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Think

Το Pink.gr συμμετείχε στο The Meet Market με ένα ηχηρό μήνυμα

Είσαι τέλεια όπως είσαι - σε κάθε size, ύψος, κιλά.


Δημοσίευση ΟΚΤ 18, 2021

Το Pink.gr συμμετείχε στο The Meet Market με ένα ηχηρό μήνυμα

Ένα Meet Market με δόσεις #Pink πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Οκτώβρη στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό! Διαλέξαμε να συμμετέχουμε και εμείς χωρίς να έχουμε κάποιο προϊόν να πουλήσουμε αλλά με ένα installation που θα είχε αξία, να δουν όλοι όσοι θα έρχονταν εκεί!

12 Σκίτσα φτιαγμένα από γυναίκες και αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες απλώθηκαν σε έναν άσπρο τοίχο στον χώρο του Meet Market και ο τοίχος απέκτησε φωνή!

Μια φωνή που έλεγε ξανά ξανά...

Είσαι τέλεια όπως είσαι - σε κάθε size, ύψος, κιλά.

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pink.gr (@pinkgr.official)

Τα σκίτσα είχαν σχεδιάσει αποκλειστικά για το Pink.gr γυναίκες. Ελληνίδες ζωγράφοι, σκιτσογράφοι και εικονογράφοι δημιούργησαν αυτά τα ξεχωριστά σχέδια για να δώσουν φωνή σε γυναίκες.

Σε εκείνη που κάθε φορά που ανοίγει την ντουλάπα απαρνιέται τα αγαπημένα της ρούχα επειδή "δεν της πάνε", σε εκείνη που κατεβάζει διαρκώς τη φούστα με μανία στο δρόμο για να μη δει κανείς "την κυτταρίτιδά της", σε κάθε κορίτσι που δεν έφαγε όλη μέρα για το φόρεμα που θα βάλει το Σάββατο. Είσαστε όλες τέλειες, όπως και να είστε!

Η εποχή έχει αλλάξει... την αλλάζουμε μαζί!

Ευχαριστούμε το Meet Market που φιλοξένησε τον Body Positivity Wall

Ευχαριστούμε τις γυναίκες που σχεδίασαν αυτά τα μοναδικά έργα και ευχαριστούμε όλους όσους ήρθατε, είδατε και μεταδώσατε και εσείς το μήνυμά μας, μέσα από τα social media σας!

Tα ονόματα των δημιουργών είναι: Aδαμαντία Χατζηβασιλείου, Μαϊτα Χατζηιωαννίδου, Αθηνά Παππά, Μαρία Βλασερού, Missy Merida, Katrin Zdragka, Γεωργία Παπαιωάννου, Αναστασία Καρακιτσάκη, Νίκη Τριανταφυλλοπούλου, Ίριδα Μούζου, Ελευθερία Μακρόγλου Πανουσάκη, Αφροδίτη Παπαδοπούλου.

Περισσότερα Θέματα Think
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb