ΣΧΕΣΕΙΣ

3+1 πιθανοί λόγοι που δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου

Όσα μπορεί να κρατάνε πίσω το ταίρι σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
3+1 πιθανοί λόγοι που δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου
Φωτογραφία από τον χρήστη Polina Tankilevitch στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είστε αρκετό καιρό μαζί, ίσως συγκατοικείτε, ίσως το σκέφτεστε, αλλά έχετε φτάσει σε ένα σημείο που ή θα το πάτε παρακάτω μαζί ή ο καθένας θα πάρει τον δρόμο του. Αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο ο καλός σου ακόμα δεν σου έχει κάνει πρόταση γάμου, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω κάποιες από τις πιθανές αιτίες που τον έχουν καθυστερήσει.

Οικονομικοί λόγοι

Γενικά το οικονομικό κομμάτι είναι πολύ σημαντικό για την ενήλικη ζωή μας. Αν ο αγαπημένος σου δεν βγάζει αρκετά χρήματα ή δεν έχει οικονομίες, μπορεί αυτά να του δημιουργούν ανασφάλεια και να μην τον αφήνουν να νιώθει έτοιμος για το επόμενο βήμα στη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αμφιβολίες

Υπάρχει και η πιθανότητα, το ταίρι σου να μην είναι σίγουρο ότι θέλει να κάνει αυτό το βήμα μαζί σου. Sad but true, αλλά συμβαίνουν και αυτά, γιατί είμαστε άνθρωποι και μπορεί συχνά πυκνά να αμφιβάλλουμε για τις επιλογές μας. Όπως και να έχει, αν καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο, κάνε μια ειλικρινή και ανοιχτή κουβέντα με τον σύντροφο σου και αν δεν βγαίνει μεταξύ σας, λύστε το.

Φόβος

Μπορεί πολύ απλά, το αγόρι σου να φοβάται. Ναι, σου φαίνεται κάπως ανόητο, αλλά πολλοί άνθρωποι φοβούνται ένα επόμενο βήμα που θα τους φέρει περισσότερες ευθύνες και βάρη και θα τους οδηγήσει σε μια πιο ενήλικη πραγματικότητα.

Έκπληξη

Τέλος, ίσως απλά σου κρατάει την πρόταση γάμου για έκπληξη και την έχει στα σκαριά. Δώσε χρόνο και θα δεις τις προθέσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 337 / position2: 627
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb