ENTERTAINMENT

Μήπως αυτός είναι ο νέος έρωτας της Selena Gomez; Οι φωτογραφίες που μας μπέρδεψαν

Είναι αληθινές οι φήμες για την σχέση τους ή δεν ισχύουν;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Μήπως αυτός είναι ο νέος έρωτας της Selena Gomez; Οι φωτογραφίες που μας μπέρδεψαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες θέλουν τη Selena Gomez και τον Chris Evans να είναι ζευγάρι ή τέλος πάντων να βγαίνουν, με τους fans τους να έχουν κάνει κάποιες αποκαλύψεις στο ίντερνετ.

Βέβαια, οι ίδιοι οι stars δεν έχουν κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει το παραπάνω γεγονός και γενικά όλα όσα ακούγονται είναι υποθετικά, γιατί όμως οι φανατικοί τους θαυμαστές επιμένουν τόσο για το αντίθετο;

Οι φήμες για την σχέση του ζευγαριού φούντωσαν τέλη Σεπτεμβρίου, όταν κυκλοφόρησε το νέο ότι ο Evans ακολούθησε τη Gomez στο Instagram. Στη συνέχεια, την 1η Οκτωβρίου του 2021, η τραγουδίστρια εθεάθη μαζί με τον ηθοποιό στο ίδιο studio στο Λος Άντζελες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, έχουν κυκλοφορήσει και κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν την Gomez με τον Evans να φεύγουν από το ίδιο εστιατόριο, υπό διαφορετικές περιστάσεις βέβαια.

Κάποιοι fans από την άλλη, υποστηρίζουν ότι οι φωτογραφίες αυτές έχουν δημιουργηθεί με photoshop και ότι όλες οι φήμες είναι εντελώς φανταστικές και τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια. Η Gomez βέβαια, είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι πάντα της άρεσε ο γνωστός ηθοποιός και παρακολουθούσε τις δουλειές του κλπ, ενώ είχε φάει και ένα μικρό κόλλημα μαζί του.

Ποιος να ξέρει τι ισχύει πραγματικά για τους δυο νέους; Ο χρόνος σίγουρα θα αποκαλύψει την αλήθεια, παρόλα αυτά, ομολογούμε ότι θα ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι αν ήταν μαζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 423 / position2: 776
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb