ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Squid Game: Ποιος χαρακτήρας είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου

Δες τον ρόλο που σου ταιριάζει πραγματικά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Squid Game: Ποιος χαρακτήρας είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου
Photo via Polygon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλάμε για την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix το τελευταίο διάστημα και σίγουρα την έχεις δει ή έχεις ακούσει για αυτήν. Το Squid Game έχει κάνει αίσθηση παγκοσμίως και το ίντερνετ έχει γεμίσει με memes. Εμείς, είμαστε εδώ για να σου πούμε ποιος χαρακτήρας θα ήσουν ανάλογα με το ζώδιο σου.

Κριός: Jang Deok-Su

Είσαι θαρραλέο πλάσμα, δυναμικό και γεννημένο αρχηγός. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι φοβούνται τον Jang, ούτε ότι κατάφερε να γίνει αρχηγός μιας τόσο ισχυρής ομάδας.

Ταύρος: Ο πωλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα έκανες τα πάντα για τα πολλά λεφτά, όπως και ο πωλητής. Η υλιστική σου φύση και η αγάπη σου για την πολυτέλεια είναι κυρίαρχα χαρακτηριστικά σου, ενώ δεν μπορείς τις αντιπαραθέσεις, όπως και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας.

Δίδυμος: In-Ho

Έχετε δυο πλευρές και οι δυο σας και δυσκολεύεστε να επιλέξετε μια από αυτές. Επίσης, όπως και ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, έχεις και εσύ τρομερή πειθώ και μπορείς να γίνεις ακραία χειριστικός όταν θέλεις.

Καρκίνος: Han Mi-Nyeo

Όσο εισπράτεις καλοσύνη και σεβασμό, είσαι υπέροχος, όταν όμως κάποιος σε προδώσει τότε αλλάζεις εντελώς. Ο θυμός σου θα οδηγήσει στη δίψα για εκδίκηση, όμως θα καταλήξεις έτσι να πληγώσεις και τον εαυτό σου.

Λέων: Seong Gi-Hun

Είσαι γεννημένος αρχηγός, όμως σε καθοδηγεί η συμπόνια. Έχεις μεγάλη καρδιά και επιλέγεις να ηγείσαι με αυτήν, ενώ θέλεις τη νίκη μόνο και μόνο για να βοηθήσεις όσους νοιάζεσαι. Βέβαια, η υπερβολική σου υπερηφάνει δημιουργεί θέματα κάποιες φορές, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος.

Παρθένος: Byeong-Gi

Σκέφτεσαι πολύ και πάντα βρίσκεις την καλύτερη λύση, για αυτό είσαι και το μυστικό όπλο για τους γύρω σου, όμως κάποιες φορές ξεχνάς τα όρια σου και καταλήγεις να πιέζεσαι πολύ και να χάνεις την αυτοκυριαρχία σου.

Ζυγός: Ji-Yeong

Δε μιλάς πολύ, αλλά κερδίζεις τους πάντες, για αυτό και έχεις γύρω σου πάντα κόσμο. Συχνά αποστασιοποιείσαι για να αποφύγεις τις προστριβές και βάζεις τους άλλους πάνω από εσένα.

Σκορπιός: Hwang Jun-Ho

Έχεις πολλές αντοχές και για αυτό συχνά καταφέρνεις όσα οι άλλοι οι δεν μπορούν. Όμως το αδύνατο σημείο σου είναι τα συναισθήματα και οι εμμονές σου. Μόλις σε κυριεύσουν, τρελαίνεσαι.

Τοξότης: Abdul Ali

Η ευγένεια και η αφοσίωση του ήταν αυτές που έκαναν τον κόσμο να τον αγαπήσει, όπως συμβαίνει και με εσένα. Είσαι πάντα δίπλα στους δικούς σου και τους βοηθάς πολύ, απλά μερικές φορές την πατάς γιατί εμπιστεύεσαι τα λάθος άτομα.

Αιγόκερως: Cho Sang-Woo

Έχεις κόλλημα με τους στόχους σου και κάνεις τα πάντα για να τους πετύχεις, ενώ είσαι ρεαλιστής και αποτελεσματικός. Απλώς μερικές φορές η παράρμοση σε οδηγεί σε λάθη.

Υδροχόος: Kang Sae-Byeok

Η προσωπικότητα σου αλλάζει ανάλογα με το άτομο που έχεις απέναντι σου, ενώ στα μόνο χαρακτηριστικά σου είναι η ανεξαρτησία, η εξυπνάδα και η δημιουργηκότητα, που σε βοηθά στος δύσκολες συνθήκες.

Ιχθύς: Oh Il-Nam

Είσαι δημιουργικό άνθρωπος και αυτό σου βγαίνει σε καλό, όταν κάνεις το σωστό. Είσαι υλιστής, αλλά καταλήγεις να κάνεις κακές επιλογές για να το πετύχεις, όμως κακός άνθρωπος δεν είσαι, για αυτό και νιώθεις ενοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 357 / position2: 589
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb