ΜΟΔΑ

3 trends που καλύτερα να μην τα ακολουθήσεις φέτος

Με ποια να τα αντικαταστήσεις
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 trends που καλύτερα να μην τα ακολουθήσεις φέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε σεζόν μας αρέσει να κοιτάμε τι επέλεξαν οι σχεδιαστές όσον αφορά τις τάσεις της μόδας - κάποιες είναι τέλειες, κάποιες είναι απλώς ξεπερασμένες. Μετά από προσεκτική εξέταση όλων των συλλογών φθινοπώρου/χειμώνα, διαλέξαμε 3 τάσεις που δεν πρέπει να ακολουθήσεις αυτή τη σεζόν!

Άσε στην άκρη τα διάφανα φορέματα και πιάσε τα cut out

Εξίσου σέξι αλλά πιο εύκολο στο στυλ. Τα διάφανα φορέματα και τα πουκάμισα είναι απίστευτα δύσκολο να τα φορέσεις στην καθημερινότητά σου ... πρέπει να βρεις το σωστό εσώρουχο ή επάνω μέρος για να τα συνδυάσεις! Για εμάς τους κοινούς καθημερινούς θνητούς, τα φορέματα με τα κοψίματα ή εκείνα με τις... απροσδόκητες τρύπες για λίγο peekaboo είναι εξίσου σέξι και πολύ πιο εύκολα στο στυλ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Aντί για sequin dresses πάρε κάτι σατέν

Εντάξει μερικές από εμάς δεν αισθανόμαστε άνετα με πούλιες κατά τη διάρκεια της ημέρας - είναι απλά πάρα πολύ λαμπερά για το γραφείο! Καλύτερα να δοκιμάσετε λαμπερά υφάσματα ναι, αλλά όχι τόσο λαμπερά όσο οι πούλιες. Το σατέν, για παράδειγμα, φαίνεται εξίσου κομψό και λαμπερό - και εξακολουθεί να κάνει ένα statement βρε αδερφέ!

Αντί για στενές ολόσωμες φόρμες, φόρεσε ένα στενό παντελόνι

Οι φόρμες παίζει να είναι το πιο άβολο ρούχο που εφευρέθηκε ποτέ. Δεν είναι εύκολο να πας τουαλέτα, γιατί πρέπει να γδυθείς πλήρως για να το κάνεις. Επίσης είναι δύσκολες στην εφαρμογή. Οπότε γιατί να παιδεύεσαι;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 302 / position2: 775
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb