Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

«Πρώην σύντροφός μου πήγε να με πνίξει» ‑ Η εξομολόγηση της Χρύσας Κατσαρίνη

Όσα είπε στην Φάιη Σκορδά

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 11, 2021

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά», λέει η Χρύσα Κατσαρίνη.

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Χρύσα Κατσαρίνη. Η γνωστή stand up comedian μίλησε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη σωματική και λεκτική κακοποίηση που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΗ Χρύσα Κατσαρίνη δεν θέλει με τίποτα να δούμε τις φωτογραφίες στο κινητό της ΟΚΤ 30, 2019

«Το κείμενο αυτό το έγραψα τότε με τη Γαρυφαλλιά. Ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις ρίχνουμε την ευθύνη στις γυναίκες, λέμε γιατί δεν έφυγε νωρίτερα κλπ… Αυτό που ήθελα να κάνω με την ανάρτησή μου είναι να προειδοποιήσω τα κορίτσια που ίσως να βρίσκονται σε μια κακοποιητική σχέση και να μην το αντιλαμβάνονται και να μην το γνωρίζουν ή να τους είναι δύσκολο να το αποδεχτούν. Στη σχέση μου βίωσα και λεκτική και σωματική βία. Πήγε να με πνίξει, δεν παρέμεινα μαζί του, έφυγα», είπε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

Η Χρύσα Κατσαρίνη συμπλήρωσε: «Οι κακοποιητές έχουν το εξής χαρακτηριστικό, δεν έρχονται να σου πουν ότι “στο τέλος της σχέσης μας παίζει να σε στραγγαλίσω”. Ξεκινάνε λατρεύοντας, είναι πιο δοτικοί άνθρωποι, σου λένε ότι σε αγαπάνε πάρα πολύ νωρίς… Όταν δεν ικανοποιούνται, αρχίζουν να σε μειώνουν και μόλις δουν ότι δεν καταφέρουν να μειώσουν, απειλούν. Αν δουν ότι δεν καταφέρνουν να απειλήσουν, παρακαλάνε, και αν δουν ότι δεν πιάνει ούτε αυτό, σε λατρεύουν. Και παίζουν εναλλάξ με αυτά τα χαρτιά».

«Ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Η λεκτική κακοποίηση ξεκίνησε σχετικά νωρίς, αλλά δεν πάει το μυαλό σου ότι θα φτάσει ποτέ μακριά. Θεωρείς ότι είναι στιγμιαίο, πάνω στο θυμό του. Αισθάνεσαι ότι είσαι ο θύτης γιατί στο λέει ξεκάθαρα, ότι “εσύ με έφτασες σε αυτό το σημείο, ποτέ δεν το έχω ξανακάνει αυτό, είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει”. Οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι ο λόγος που έφτασαν εκεί τα πράγματα», πρόσθεσε επίσης η Χρύσα Κατσαρίνη.

Διαβάστε Ακόμη
Entertainment Πριν 67 εβδομάδες
Η Χρύσα Κατσαρίνη δεν θέλει με τίποτα να δούμε τις φωτογραφίες στο κινητό της
Η αγαπημένη κωμικός απαντά σε E-Daily Διλήμματα
Newsroom
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb