8 μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στο Χαλάνδρι

Η βόλτα σε αυτήν τη γειτονιά έχει αρώματα και γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσεις, όλες τις ώρες της μέρας!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
8 μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στο Χαλάνδρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα μπορούσε να είναι μια ξεχωριστή πόλη της Ελλάδας μιας και στο Χαλάνδρι, βρίσκεις τα πάντα! Έχει μια μεγάλη αγορά που μπορείς να ψωνίσεις ότι θες, μαγαζιά για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες, πάρκα και προσεγμένες πλατείες και έχει και τη δική της ομάδα, τον Απόλλων Χαλανδρίου.

Δεν του λείπει τίποτα και ίσα ίσα, σου δίνει λόγους για να έρθεις και εσύ μέχρι το Χαλάνδρι! Να έρθεις πρωί για καφεδάρες σε ωραία στέκια, μεσημέρι για Brunch ή μεσημεριανό με αμέτρητες επιλογές και βράδυ για να σουλατσάρεις στα δεκάδες μαγαζιά που θα σε κάνουν να κουνηθείς λίγο! 

Penny Lane Comfort Food

Αν δεν έχεις έρθει ποτέ Χαλάνδρι για Brunch διάλεξε αυτό εδώ το μαγαζί για να είναι το πρώτο σου! Εξαιρετικές επιλογές και πλούσιες μερίδες που χορταίνουν και τους πιο πεινασμένους! Εννοείται θα βάλεις στο τραπέζι και γλυκά pancakes θα τα βαθμολογήσεις σίγουρα με άριστα. Ο χώρος επίσης θα σου αρέσει και σίγουρα θα βρεις την ινσταγκραμική γωνιά για την τέλεια φωτογραφία! 

Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penny Lane Comfort Food (@pennylane_cf)


Mr. Peacock

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γνωστό για τα φανταστικά και μεγάλα σε μέγεθος pancakes του! Γλυκά ή αλμυρά είναι το απόλυτο must του μαγαζιού, αρκετά χρόνια τώρα και πρέπει να ξεκινήσεις με αυτά! Μεγάλος άνετος χώρος και μια όμορφη αυλή μαζί με brunch vibes αλλα και πολύ προσεγμένα cocktails! Το Mr. Peacock είναι από τα πρώτα μαγαζιά που ...έφεραν Αθηναίους στο Χαλάνδρι και αυτό είναι στα συν του εννοείται! 

Κατσουλιέρη 7, Χαλάνδρι

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MR PEACOCK (@mrpeacock.athens)


Blind Spot

Mια ακόμα μαγαζάρα που θα σε φέρει ξανά και ξανά στο Χαλάνδρι. Εδώ θα έρθεις για το υπέροχο bagel του, που ίσως να είναι το καλύτερο της Αθήνας. Θα έρθεις για τα αφράτα rolls με κρέμα καφέ και θα έρθεις για τον πολύ όμορφο και minimal  χώρο. Επίσης, δοκίμασε και περίτεχνα smoothies με φρέσκα φρούτα εποχής. Είναι αρκετοί όλοι αυτοί οι λόγοι για να φτάσεις μέχρι εδώ; 

Αγίας Παρασκευής 29

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Blind Spot (@theblindspot_)


Big Mouth

Θα το βρεις στον πεζόδρομο της Γυφτοπούλου, έχει τραπεζάκια έξω, έχει έναν ωραίο εσωτερικό χώρο και έχει και μια καλόγουστη ταράτσα που αυτόν τον καιρό τις μέρες με ήλιο, είναι πολύ όμορφα! Εδώ, ο κατάλογος έχει από Πίτσα σε λεπτή τραγανή ζύμη μέχρι Μπανόφι, που είναι πραγματικά καλοφτιαγμένο. Εννοείται, τα ποτά και τα cocktails έχουν τη θέση τους στο Big Μouth, όπως και οι κάθε λογής μπύρες. Σίγουρα με τόσες επιλογές θα μπερδευτείς, όμως ότι και να διαλέξεις θα έχει φτάσει στο τραπέζι σου, στην καλύτερη βερσιόν του! 

Γυφτοπουλου 8

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Mouth (@bigmouthbar)


Φ Bakery

Το πρωινό στα καλύτερά του! Ένας φούρνος που από την πρώτη στιγμή σου κάνει ξεκάθαρο ότι αυτό που θα δοκιμάσεις θα είναι εκλεκτό και φτιαγμένο με αγνά υλικά. Θεσπέσιο Carrot Cake, λαχταριστές και σπιτικές γλυκιές δημιουργίες και πίτες που θα σου θυμίσουν τη μαμά ή τη γιαγιά! Όλα αυτά σε έναν άνετο χώρο και με ένα αστραφτερό χαμόγελο αυτών που θα σου σερβίρουν το πρωινό σου! 

Αγίας Παρασκευής 101

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Φ Bakery (@phibakery)


Six Seasons Kitchen

Αν αγαπάς τα αυγά με το αβοκάντο και γενικότερα τις πιο healthy γεύσεις, τότε αυτός εδώ είναι ο προορισμός σου στο Χαλάνδρι! Εδώ θα βρεις το καλύτερο overnight oat της Αθήνας και την πιο θρεπτική γκρανόλα με γιαούρτι που έφαγες ποτέ! Για τις μέρες που θες και κάτι πιο λίγο πιο λιπαρό θα έρθεις εδώ για Φριτάτα με απάκι κοτόπουλο και σαλάτα και ο οργανισμός σου, θα σε ευχαριστεί! 

Παράσχου 8, Χαλάνδρι 

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Six Seasons Kitchen (@sixseasons.kitchen)


Najbarajo

Το όνομα του είναι Ναμπαράχο, που σημαίνει γειτονιά και όντως σου δίνει αυτή την αίσθηση. Εδώ ερχόμαστε το καλοκαίρι για λίγη ανάσα δροσιάς αλλά και το φθινόπωρο για πιο cozy και χουχουλιάρικη κατάσταση. Ένας χώρος γεμάτος χρώματα, cocktails γεμάτα με φαντασία και ροφήματα ζεστά ή κρύα που έρχονται τη στιγμή που τα έχεις ανάγκη! Μια όμορφη κρυμμένη γειτονιά, στη γειτονιά λοιπόν! 

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NAJBARAJO (@najbarajo)

Theory 

Μια ακόμα μαγαζάρα που θα σε φέρει ξανά και ξανά στο Χαλάνδρι. Διάλεξε να έρθεις μια φορά από όλες ώρες τις ημέρας γιατί ο κατάλογος κάθε στιγμή έχει και κάτι όμορφο να δοκιμάσεις. Εμείς αγαπάμε το πλατό με το τεράστιο πρωινό που είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Να δώσουμε και ένα ακόμα μπράβο για τον ποιοτικό καφέ που όσες φορές ήπιαμε ήταν ακριβώς όπως πρέπει να είναι! 

Πλάτωνος 14

View this post on Instagram

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗗𝗜𝗠𝗜𝗧𝗥𝗢𝗣𝗢𝗨𝗟𝗢𝗦 𝗔𝗡𝗧𝗥𝗘𝗔𝗦 (@antreas_dimitropoulos)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Εξοδος Πριν 152 εβδομάδες
6 Αθηναϊκά μαγαζιά για λαχταριστό brunch με θέα
Κάποια έχουν θέα θάλασσα και άλλα στα αγαπημένα highlight της πόλης
Παναγιώτης Καρδερίνης
Εξοδος Πριν 78 εβδομάδες
8 μέρη κοντά στην Αθήνα για μονοήμερες εκδρομές
Μέρη ιδανικά για να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες στιγμές δίπλα στη φύση!
Παναγιώτης Καρδερίνης
Πριν 133 εβδομάδες
8 Μαγαζιά που θα σε οδηγήσουν στην Κυψέλη
Μια από τις πιο παλιές γειτονιές της Αθήνας που είναι χωρίς αμφιβολία στα καλύτερά της!
Παναγιώτης Καρδερίνης
Σχέσεις Πριν 132 εβδομάδες
7 συμβουλές που έδιναν τα βιβλία το 1950 για να «κρατήσεις τον άντρα σου»
Διαβάστε με ψυχραιμία
Παναγιώτης Καρδερίνης
Entertainment Πριν 124 εβδομάδες
Χριστόφορε Ζαραλίκο, κυβερνητικός εκπρόσωπος ή κομμωτής του Κιμ Γιονγκ Ουν;
O κωμικός απαντά σε E-Daily Διλήμματα... ΞΑΝΑ!
Παναγιώτης Καρδερίνης
15 / position1: 626 / position2: 3074
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb