ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που είναι τα πιο ξεροκέφαλα του ζωδιακού κύκλου

Καλά παιδιά αλλά...
AstroGirl
Τα ζώδια που είναι τα πιο ξεροκέφαλα του ζωδιακού κύκλου
Photo by Elizaveta Dushechkina from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι τα ζώδια που όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουν, τότε οι γύρω τους υποφέρουν

Ένας Κριός θα σε εξαντλήσει μέχρι να γίνει το δικό του! Έχει αυτή την ακατανίκητη θέληση για νίκη, γεμάτος ενεργητικότητα, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί - όσο κι αν είναι δύσκολο γιατί έχει βάλει σαν στόχο και φυσικά δεν τον νοιάζει καν τι γνώμη θα σχηματίσουν για εκείνον. 

Ο Λέων θέλει να τον αγαπούν όλοι - αυτή η ανάγκη για μια γενική αποδοχή, τον θαυμασμό και τη δόξα τον κάνει πολλές φορές αδιανόητα ανασφαλή και περίεργο στη συμπεριφορά.

Ο Καρκίνος φαίνεται ευγενικός και ευαίσθητος αλλά μέσα του ένας άλλος εαυτός θέλει να ρισκάρει, να κυκλοφορεί σε μέρη πολυτελή, να εισβάλλει στους κατάλληλους κύκλους και να γνωρίζεται με καταξιωμένα άτομα - όλα καλά ως εδώ, αν όμως το σχέδιο δεν πάει καλά, τότε γίνεται αφόρητος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Παρθένος είναι... πιο τελειομανής πεθαίνεις- όλα πρέπει να είναι τέλεια, άψογα, όχι απλά καλά. Είναι οργανωμένος, λογικός, εργάζεται σκληρά, πάντα έχει ένα πλάνο κι ένα όραμα και δεν ξοδεύει την ενέργειά του έτσι, άσκοπα. Αν όμως τα πράγματα χαλάσουν και επικρατήσει το χάος, δεν μπορεί να συγκρατήσει την οργή του!

Όταν ένας Αιγόκερως έχει το μυαλό του σε έναν στόχο, τίποτα δεν μπορεί να τον εμποδίσει από τον να τον πετύχει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικό ή την κοινωνική του καταξίωση. Θα είναι προσεκτικός, προσηλωμένος, θα κάνει κινήσεις στρατηγικής, θα προσπαθήσει πολύ, θα εργαστεί για όσο καιρό απαιτείται και στο τέλος θα τα καταφέρει. Αν όμως κάτι στραβώσει και η δουλειά πάει πίσω, επειδή έχει προσπαθήσει πολύ, δεν θα συγχωρήσει όποιον ήρθε στο δρόμο του και του χάλασε τα σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 424 / position2: 921
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb