ΜΑΛΛΙΑ

5 celebrity hairstyles για να αντιγράψεις τώρα

Hair Inspo απο τις αγαπημένες σου stars
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
5 celebrity hairstyles για να αντιγράψεις τώρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψάχνεις να βρεις πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου αλλά δεν έχεις σκεφτεί τι θα ήθελες να κάνεις σήμερα; Μην ανησυχείς, σου έχουμε προτάσεις.

Οι αγαπημένες ξένες celebrities έχουν δοκιμάσει άπειρα χτενίσματα εξαιτίας της δουλειάς τους και των δημόσιων εμφανίσεών τους. Επιλέξαμε 5 χτενίσματα για να αντιγράψεις τώρα, ανάλογα με τη διάθεσή σου, αλλά και το μήκος των μαλλιών σου.

Δες τα celebrity hairstyles:

Kim Kardashian

To wet look είναι απο τα πιο hot χτενίσματα της εποχής μας και αυτό αποδεινύουν και τα μοντέλα που περπάτησαν στις εβδομάδες μόδας. Είτε έχεις πολύ κοντά, είτε μακριά μαλλιά, μπορείς να το δοκιμάσεις.

Emma Stone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντί να κάνεις απλώς μια χαμηλή κοτσίδα, δοκίμασε με ένα ψαλίδι να δώσεις λίγο κυματισμό στα μαλλιά και φτιάξε μερικά πλεξουδάκια πριν τα πιάσεις.

Lucy Hale

Ένα κλασικό look με χαλαρές μπούκλες που ταιριάζει πολύ στα καρέ μαλλιά (και όχι μόνο), γιατί τους δίνει όγκο. Πιάσε περισσότερα μαλλιά ταυτόχρονα, ώστε να γίνει πολύ χοντρή η μπούκλα και ανακάτεψε τα μαλλιά σου για extra volume.

Cara Delevingne

Τα space buns της Cara Delevingne, είναι επιμελώς ατημέλητα και δίνουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο look της. Αν έχεις βαρεθεί τον κότσο, μην διστάσεις να τα δοκιμάσεις.

Kylie Jenner

Ένα hairstyle που θέλει λίγη προσπάθεια, είναι αυτό της Kylie Jenner. Όταν τα μαλλιά σου είναι νωπά, κάνε μερικά πλεξουδάκια και αφήσέ τα μερικές ώρες. Όταν τα λύσεις, θα έχουν αυτό το messy, λίγο σπαστό look.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 133 εβδομάδες
Τα καλλυντικά της celebrity μακιγιέζ Pat McGrath στην Ελλάδα: Τι επιλέγουμε
Τα προϊόντα μιας απο τις πιο διάσημες μακιγιέζ στον κόσμο
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
10 / position1: 462 / position2: 856
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb