ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Έτσι θα αλλάξεις τη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιο σου

Κάνε την ζωή σου καλύτερη με τον τρόπο που σου ταιριάζει
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Έτσι θα αλλάξεις τη ζωή σου, ανάλογα με το ζώδιο σου
Photo via Metro

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλοι θέλουμε να περνάμε όμορφα στη ζωή μας και να έχουμε ανθρώπους και ενδιαφέροντα που μας γεμίζουν. Όμως ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι ίδιος για όλους, καθώς ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές επιθυμίες, σκέψεις, δυνατότητες και οπτική στη ζωή. Μπορείς όμως να διαλέξεις τον καλύτερο δρόμο, βάση των χαρακτηριστικών του ζωδίου σου και να μεταμορφώσεις την καθημερινότητα σου με τον ωραιότερο τρόπο για εσένα.

ΚΡΙΟΣ

Δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου με φωνές και φασαρίες, οπότε αν μάθεις να διαχειρίζεσαι το θυμό σου, θα δεις ότι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν δουλέψεις πάνω στην κτητικότητα που σου βγαίνει και προσπαθήσεις να την περιορίσεις, τότε δε θα έχεις τον κίνδυνο να χάσεις πρόσωπα και πράγματα που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν χρειάζεται να ξέρεις τα πάντα και δεν πρόκειται κανείς να σε κρίνει για αυτό. Γενικότερα τα ψέματα δε θα σε βοηθήσουν κάπου και δεν πειράζει να κάνεις λάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ όμορφο να έχεις κοντά σου την οικογένεια σου, όμως κάποια στιγμή πρέπει να αυτονομηθείς και να προχωρήσεις μπροστά, δημιουργώντας την ιδκή σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Αντί να δείχνεις υπερόπτης και αλαζόνας τονίζοντας πόσο υπέροχος είσαι, προσπάθησε να δείχνεις την ανωτερότητα και τη γενναιοδωρία σου προς τους άλλους, αναγνώρισε τους ανθρώπους που έχεις απέναντι σου και δέξου ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφέροντες άνθρωποι πέρα από εσένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να αποδεχτείς ότι η τελειότητα δεν υπάρχει, όμως μπορείς πάντα να γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αποδεσμεύσου από την τελειομανία που σε βασανίζει και έτσι θα μειωθεί και το άγχος σου.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να μάθεις να είσαι μόνος σου και να βασίζεσαι στον εαυτό σου. Το θέμα δεν είναι να παριστάνεις κάποιον άλλον για να έχεις σχέση ή φίλους, αλλά να σε θέλουν όπως ακριβώς είσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να αποβάλλεις την σκέψη ότι όλοι σε αντιπαθούν και θέλουν να σε βλάψουν και αν θέλεις οι άλλοι να σε εμπιστεύονται, τότε θα πρέπει και εσύ να αρχίσεις να τους εμπιστεύεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευθύνη των επιλογών σου είναι καθαρά δική σου, οπότε μη φοβάσαι να την πάρεις. Κάνε λάθη και μάθε μέσα από αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην είσαι τόσο αυστηρός ούτε με τον εαυτό σου, ούτε με τους άλλους Αιγόκερε μου. Άλλωστε, αν θέλεις να αποκτήσεις σοφία, πρέπει να κάνεις και λάθη για να μάθεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μια τάση να υποστηρίζεις άλλα και άλλα να ισχύουν πραγματικά. Χτίσε τις θεωρίες σου σε εφαρμοσμένες π΄ραξεις και όχι υποθετικά σενάρια.

ΙΧΘΥΕΣ

Καλώς ή κακώς ο κόσμος δεν είναι αγγελικά πλασμένος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να δεχτείς. Για αυτό, δες την πραγματικότητα όπως είναι, ώστε να μπορέσεις να την αντιμετωπίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 468 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb