ENTERTAINMENT

3+1 σειρές με τις πιο καλοντυμένες πρωταγωνίστριες

Fashionistas unite, στην τηλεόρασή σας
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3+1 σειρές με τις πιο καλοντυμένες πρωταγωνίστριες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός του Sex And The City τι άλλο σε μόδα έχει να μας δώσει η τηλεόραση; Δες παρακάτω.

Gossip Girl 

Το Gossip Girl του CW είναι μια από εκείνες τις σειρές για τις οποίες μιλάμε ακόμα και σήμερα, τόσο για τα εκπληκτικά ρούχα, όσο και για το δράμα της κάθε σκηνής (πωπω, τρομερές υπερβολές σε όλα!) Η σειρά βασίστηκε στα μυθιστορήματα της Cecily von Ziegesar, η οποία ανέφερε λεπτομερώς τι ακριβώς θα ήθελε να φορούν οι Blair Waldorf και Serena van der Woodsen. Αυτοί οι σχεδιαστές συμπεριλήφθηκαν στη συνέχεια στην σειρά. Chanel, Moschino και Miu Miu είχαν την τιμητική τους!

Τhat 70's Show

Όταν  άρχισε να προβάλλεται για πρώτη φορά στο Fox, το κοινό μεταφέρθηκε αμέσως πίσω στην εποχή των τζιν, των φλοράλ και των παντελονιών καμπάνα. Η μόδα της δεκαετίας του '70 έκανε τους πάντες να φανταστούν πώς θα ήταν να χορεύεις σε ντίσκο και να κάνεις εκδρομές με βαν της Volkswagen. 

Scandal

Η τηλεοπτική εκπομπή Scandal της παραγωγού Shonda Rhimes παρουσίασε μια δικηγόρο ονόματι Olivia Pope που φορούσε μόνο ρούχα σχεδιαστών. Το στυλ της ήταν κλασικό, με μοντέρνα twists. Όλα τα κομμάτια από τα παντελόνια μέχρι τα καλοκαιρινά φορέματα μοιάζουν σαν να βγήκαν από editorial μόδας και το styling της έχει σίγουρα εμπνεύσει γυναίκες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο.

Mad Men

Το Mad Men της AMC πρέπει να είναι ένα από τα πιο εμβληματικά tv shows για τη μόδα που έχει γίνει ποτέ. Oι άντρες με τα κοστούμια τους, οι γυναίκες με τα εκπληκτικά κοκτέιλ φορέματά τους - είναι όλα υπέροχα. Αν προσθέσεις και τα τα χτενίσματα και το cat eye μιλάμε για το τέλειο λουκ! Οι ενδυματολόγοι εστίασαν απίστευτα στη λεπτομέρεια - έδιναν μεγάλη προσοχή στο πώς το κάθε ρούχο ταίριαζε με τη χρονιά που βασίστηκε η σεζόν. Δεν θα μας πείραζε να δοκιμάσουμε μερικές από αυτές τις ρετρό εμφανίσεις σήμερα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 611 / position2: 2055
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb