ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Οκτώβριος

Τι μας περιμένει το νέο μήνα;
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Οκτώβριος
Abi Greer for Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε σφαιράτα στη δουλειά. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Να είστε όμως προσεκτικοί, γιατί παράλληλα μπορεί να είναι μια περίοδος υπερβολικών δαπανών. Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά σας λάμπουν τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναποδιές στη ζωή στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο δώρο για σας αν χρησιμοποιηθεί σοφά.  Όσον αφορά τα οικονομικά και τις υλικές αξίες, μπορεί να είναι μια εποχή αφθονίας που φαίνεται πως έρχεται από το πουθενά. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να εκπλαγείτε ευχάριστα. Ναι, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη διάρκεια, αλλά όσο είστε πρόθυμοι να τα δώσετε όλα, να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Όσον αφορά τα οικονομικά και τις υλικές αξίες, μπορεί να είναι μια εποχή αφθονίας που φαίνεται πως έρχεται από το πουθενά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αυτό το διάστημα θα έχετε θετική ενέργεια, που θα σας κάνει πιο δραστήριους και δημιουργικούς αλλά και γεμάτους όρεξη. Αν μαλώνετε διαρκώς στη δουλειά και δεν βλέπετε κάτι να αλλάζει σύντομα, ίσως είναι καιρός να ψάξετε για μια νέα δουλειά. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΛΕΩΝ

Η ικανότητά σας να συνεργάζεστε και να αισθάνεστε άνετα με πρόσωπα εξουσίας πιθανόν να είναι υψηλή, μαζί με την ικανότητά σας να αγκαλιάσετε τη δική σας εξουσία και να λάβετε σταθερές αποφάσεις. Επίσης η ευχάριστη προσωπικότητά σας, θα συμβάλει στο να συνάψετε γνωριμίες με άτομα κύρους, που θα σπεύσουν να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγουρευτείτε οτι εκφράζετε αυτά που θέλετε και αν οι άλλοι δεν τα σέβονται τότε έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.Αυτή είναι μια εποχή κατά την οποία θα αισθανθείτε προσγειωμένοι και θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα με πρακτικό, αποφασιστικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα περάσετε μεγάλο κομμάτι του μήνα προσπαθώντας να ελέγξετε τις καταστάσεις και δίνοντάς σας τον καλύτερο εαυτό στην εργασία. Ανοίγεστε και αν ακόμα το κάνετε μυστικά ή δε θέλετε να αποκαλυφθείτε πλήρως, ο έρωτας σας περιμένει και πλέον έχει πρόσωπο.  

ΖΥΓΟΣ

Μήπως υπάρχει κάτι ανθυγιεινό στην ερωτική σας σχέση; Αν, για παράδειγμα, έχετε αναλάβει το ρόλο του σωτήρα, είναι πιθανό ο σύντροφός σας να σας εκμεταλλεύεται και εσείς να μην το βλέπετε. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικά δεν πειράζει που κάποια πράγματα καθυστερούν αφού ο επαναπροσδιορισμός είναι ωφέλιμος αν ξέρετε πώς να τον δουλέψετε! Πάντως καλή η θεωρία αλλά η πράξη σίγουρα υπερέχει και καλό είναι να μιλάτε με αποδείξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και μπορεί να νομίζετε ότι έχετε υπό έλεγχο τα οικονομικά και τα προσωπικά σας, φαίνεται ότι το σύμπαν θέλει να μελετήσετε πολύ πιο προσεκτικά αυτούς τους τομείς. Πρέπει να ξαναδείτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας γύρω από τη σχέση σας και τα οικονομικά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ανησυχείτε για όσα δεν έγιναν όλο το προηγούμενο διάστημα... Αν είστε σε μόνιμη σχέση, μην ανακρίνετε το ταίρι σας: Είναι σίγουρο πως θα δυσαρεστηθεί, αν του συμπεριφέρεστε σαν να είναι ύποπτο! Όσο περισσότερη προσπάθεια καταβάλετε για να συζητήσετε, τόσο πιο αδέξιο γίνεται το κλίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 27 / position2: 622
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb