ΣΧΕΣΕΙΣ

Εκπληκτικό βίντεο: Τα πρόβατα του σχημάτισαν μια μεγάλη καρδιά για την εκλιπούσα θεία του

Όταν αγαπάς πραγματικά όλα γίνονται
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Εκπληκτικό βίντεο: Τα πρόβατα του σχημάτισαν μια μεγάλη καρδιά για την εκλιπούσα θεία του
@Ben Jackson/AP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παρακάτω βίντεο έγινε viral μέσα στον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο είναι τόσο όμορφο που το θυμηθήκαμε ξανά. Άλλωστε, δεν είναι κακό να μοιραζόμαστε περισσότερη αγάπη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Στην Αυστραλία υπήρχε ακόμα απαγόρευση μετακίνησης από περιοχή σε περιοχή στις αρχές Αυγούστου. Ο Ben Jackson ήθελε πολύ να μετακινηθεί για να μπορέσει να πάει στην κηδεία της αγαπημένης του θείας.

Αλλά δεν μπορούσε να κάνει αυτό το ταξίδι λόγω των περιορισμών, που δεν τον άφηναν να μεταβεί στο Brisbane, που απέχει πάνω από 320 χλμ. Η θεία του είχε ταλαιπωρηθεί δυο χρόνια από τον καρκίνο.

Αφού λοιπόν δεν μπορούσε να την αποχαιρετήσει από κοντά, αποφάσισε να την τιμήσει με άλλον τρόπο. Και μάλιστα πολύ πιο αξιομνημόνευτο. Τοποθέτησε σε σχήμα καρδιάς την τροφή των προβάτων σε ένα χωράφι και τα πρόβατα ξεχύθηκαν σε αυτό, κάνοντας την υπόλοιπη δουλειά.

Ένα drone απαθανάτισε από τον αέρα την σκηνή, όσο τα πρόβατα απλώνονταν για να φάνε τα σιτηρά. «Ελπίζω πως όταν το έκανα, εκείνη (η θεία) να κοίταζε ανάμεσα από τα σύννεφα και να μπορούσε να το δει», ήταν τα λόγια του Jackson.

Μια πανέμορφη σκέψη, μια γλυκιά χειρονομία και ένα αξέχαστο βίντεο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 626 / position2: 1130
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb