CELEBS

Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το pοζ βίντεο της Τούνη

«Ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν συνέχεια μηνύματα και να μου λένε το ίδιο πράγμα;»

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 27, 2021
Τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το pοζ βίντεο της Τούνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη συνάντησή του με τη Χριστίνα Ορφανίδου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την αναφορά στο ροζ βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι με την ίδια να συμμετέχει, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε σχετικά με τέτοιες πράξεις και αναφέρθηκε στην παρόμοια εμπειρία που είχε η σύντροφός του Ιωάννα Τούνη.

Πριν από λίγους μήνες, πρώην σύντροφος της Ιωάννας Τούνη είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, εν αγνοία φυσικά, της διάσημης influencer.

Ο νυν σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου πιάστηκε από την ευκαιρία, καθώς η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε για το δυσάρεστο συμβάν και καταδίκασε τέτοιες συμπεριφορές.

«Θέλω να πω κάτι, πραγματικά δεν θέλω να μιλήσω πολύ, γιατί θα νομίζουν όλοι ότι το κάνω, επειδή είναι η κοπέλα μου και την υπερασπίζομαι. Ένα πράγμα που έχω δει στην Ιωάννα και έχω ερωτευτεί πάρα πολύ είναι ότι όντως είναι πολύ καλό παιδί και έχει πολύ καλή ψυχή. Αλλά μην ξεχνάμε, είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει πάρα πολύ πόλεμο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram, γιατί είχε βγει κάποια στιγμή ένα βίντεο, που την έχει "πεθάνει", έχει "πεθάνει" την οικογένειά της και τον οποιοδήποτε», εξήγησε αρχικά.

Στην συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Είναι το εύκολο θύμα όλων των ανθρώπων που βλέπουν όλους εμάς στην τηλεόραση, το παρουσιαστικό μας και μπαίνουν σε μία εύκολη κριτική. Έλα μωρέ, η Χριστίνα είναι αυτή η κοπέλα, η Ιωάννα αυτή, ο Δημήτρης... Όλοι νομίζουν πως αυτό που μας έχει χαριστεί είναι και μέσα στο κρεβάτι μας. Και επειδή διαρρέει κάτι, επιβεβαιώνονται. Αυτή θα γυρίσει στο σπίτι της και θα αντιμετωπίσει όχι μόνο την οικογένειά της, αλλά και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος να προχωρήσει τη ζωή του. Δεν είναι εύκολο όμως, για τον νέο σύντροφο. Και εμένα ξέρεις τι είναι να μου στέλνουν μηνύματα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μου λένε το ίδιο πράγμα; Μπορείς να το αντέξεις; Εννοείται, μου στέλνουν μηνύματα. Δεν έχουν πάρει παιδεία από το σπίτι τους, αυτό πρέπει να το δουλέψεις μόνος σου».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
2 / position1: 495 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb