ENTERTAINMENT

Τα πράγματα που κάνει η Kendall Jenner για την ευεξία της, είναι 100% goals

Κάθε της κίνηση και επιλογή είναι μελετημένη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα πράγματα που κάνει η Kendall Jenner για την ευεξία της, είναι 100% goals

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το σούπερ μοντέλο και αστέρι του KUWTH ήταν ευλογημένο με καλά γονίδια, η προσέγγισή της τόσο στη διατροφή όσο και στην φυσική κατάσταση είναι η απόδειξη ότι η Jenner ισορροπεί στη ζωή της κάθε της κίνηση και επιλογή για να παραμείνει υγιής και ευτυχισμένη.

Φροντίζει να κάνει πεζοπορία, της αρέσει να περπατά για ώρες, καθώς αυτό εκτός του ότι βοηθά την καρδιά της, καθαρίζει το μυαλό της.

Η Κenny ενδιαφέρεται περισσότερο να τρώει κανονικές τροφές παρά να χρησιμοποιεί κόλπα, περίεργες δίαιτες, «υπερτροφές» ή αλλόκοτες προπονήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Προτιμώ να γυμνάζομαι το πρωί», αποκάλυψε η ίδια ενώ φροντίζει να τρώει άπαχες πρωτεΐνες με πολλά φρούτα και λαχανικά. Λατρεύει όμως τα ζυμαρικά και δεν τα βγάζει από τη ζωή της! 

Είναι φαν του ICYDK, της ηχοθεραπείας (soundbath) και κάνει χρήση συγκεκριμένων εργαλείων όπως γκονγκ για τη δημιουργία ηχητικών κυμάτων ή δονήσεων που πιστεύεται ότι ηρεμούν το νευρικό μας σύστημα (το οποίο είναι υπεύθυνο για ξεκούραση και πέψη). Με λίγα λόγια ακούγοντας και εστιάζοντας - στους διαφορετικούς ήχους, μπορείτε να επιβραδύνετε τα κύματα του εγκεφάλου σας και να φτάσετε σε κατάσταση διαλογισμού.

Ένα άλλο καλό είναι πως, εφόσον έχει βάλει τη διατροφή της σε μια γραμμή, δεν αγχώνεται τόσο για το αν κάποια στιγμή θα ξεφύγει. Για την ακρίβεια, στο πλαίσιο της ισορροπημένης διατροφής της, η Kendall επιτρέπει επίσης στον εαυτό της φαγητό που λαχταρά, και μάλιστα μοιράστηκε τα αγαπημένα της στο Instagram το 2016. " Δώστε μου Twix, Justin's Peanut Butter, πατατάκια και μπορώ να κατακτήσω τον κόσμο!".

Δεν κάνει ποτέ εκπτώσεις στον ύπνο. "Πρέπει να κοιμηθώ τουλάχιστον επτά έως οκτώ ώρες για να είμαι καλά την επόμενη μέρα, οπότε προσπαθώ να κοιμηθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ όταν πέφτω στο κρεβάτι, δεν χασομερώ. Έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να κοιμάται οπουδήποτε είναι δυνατόν, στο αυτοκίνητο ή ακόμη και σε μια σύντομη πτήση".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 441 / position2: 693
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb