ENTERTAINMENT

Τηλεοπτικά και κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν και στην πραγματικότητα

Εκεί που πήγαν να δουλέψουν, κεραυνοβολήθηκαν και υπήρξαν και επίσημα ζευγάρια
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τηλεοπτικά και κινηματογραφικά ζευγάρια που ερωτεύτηκαν και στην πραγματικότητα
Photo via Vanity Fair

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ηθοποιοί είναι εξοικειωμένοι με τους ρόλους των εpαστών, καθώς είναι ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της δουλειάς τους, οπότε και ξέρουν πως να το διαχειριστούν και να μπουν στον αντίστοιχο ρόλο. Κάποιοι βέβαια, ενώ ήξεραν ότι επρόκειτο για δουλειά, τους ήρθε ο ερώτας από εκεί που δεν το περίμεναν και τελικά, το ταίρι τους στο έργο, έγινε το ταίρι τους και στην πραγματικότητα. Δες ποια ζευγάρια της τηλεόρασης και του σινεμά, ερωτεύτηκαν και στα αλήθεια και υπήρξαν μαζί και στη ζωή.

Miley Cyrus - Liam Hemsworth

Γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα του The Last Song. Είχαν μια σχέση on and off για ένα μεγάλο διάστημα, και τελικά αρραβωνιάστηκαν το 2012, ενώ χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2013. Τα βρήκαν ξανά το 2016, παντρεύτηκαν το 2018, αλλά τελικά χώρισαν πάλι το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Joe Jonas - Demi Lovato

Ξεκίνησαν να βγαίνου το 2010, δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Camp Rock, όπου συμμετείχαν οι δυο τους. Βέβαια, χώρισαν τρεις μήνες μετά και αποφάσισαν να μείνουν φίλοι.

Lili Reinhart - Cole Sprouse

Η χημεία τους φαινόταν και στα επεισόδια του Riverdale. Είχαν για μεγάλο διάστημα μια on and off σχέση στην πραγματική ζωή, μέχρι και τον Μάιο του 2020, που χώρισαν οριστικά.

Vanessa Hudgens - Zac Efron

Το πιο γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, που υπήρξε και στην πραγματικότητα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του High School Musical και ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2006. Το 2010 χώρισαν και πλέον δεν έχουν καμιά επαφή.

Robert Pattinson - Kristen Stewart

Οι πρωταγωνιστές του Twilight, χώρισαν το 2013, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης.

Taylor Lautner - Taylor Swift

Γνωρίστηκαν στην ταινία «Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» το 2010, ενώ το τραγούδι «Back to December» γράφτηκε για τη σχέση τους.

Natalia Dyer - Charlie Heaton

Το αγαπημένο ζευγάρι του Stranger Things, εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, στα τέλη του 2017. Σύμφωνα με τις φήμες, τα έφτιαξαν στα τέλη της δεύτερης σεζόν της σειράς.

Chase Stokes - Madelyn Cline

Αφού έπαιξαν το  ζευγάρι στο Outer Banks του Netflix, τα έφτιαξαν στην πραγματικότητα. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2020.

Zendaya – Jacob Elordi

Γνωρίστηκαν στη σειρά Euphoria του HBO και ήρθαν στη διάρκεια των γυρισμάτων. Εντοπίστηκαν να φιλιούνται στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2020, όμως χώρισαν λίγους μήνες αργότερα. Ο Elordi έχει σχέση εδώ και έναν χρόνο με την Kaia Gerber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
26 / position1: 559 / position2: 936
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb