ΜΟΔΑ

Το οικονομικό σοκολατί φόρεμα που είναι το πιο chic item της σεζόν

Άνετο, στιλάτο και διαχρονικό, μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και θα σε βολέψει και τον χειμώνα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το οικονομικό σοκολατί φόρεμα που είναι το πιο chic item της σεζόν
Photo via Zara

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις στα outfits συνήθως είναι πιο σκούρες, μιας και η εποχή οδεύει σε πιο ψυχρές ημέρες και σε ένα άλλο mood, που τελικά θα οδηγήσει στον χειμώνα.

Και μπορεί το αγαπημένο και διαχρονικό little black dress να σε βγάζει ασπροπρόσωπη κάθε σεζόν, το φετινό φθινόπωρο όμως έρχεται ένα άλλο φόρεμα για να κλέψει τις εντυπώσεις και να πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις σου.

Ένα κομμάτι ξείσου κλασικό, σοφιστικέ και πολύ άνετο, που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, στη δουλειά και στην βόλτα και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σωματότυπο και κάθε style.

Το σοκολατί φόρεμα των Zara, ανήκει στη νέα συλλογή των γνωστών καταστημάτων και δείχνει τόσο chic και minimal, ενώ μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες παραλλαγές, ανάλογα με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάξι, με ψηλό λαιμό και φούστα σε Α-γραμμή που δίνει κίνηση, φοριέται χαλαρό και ριχτό στον καφέ και τη βόλτα σας ή γίνεται dress-up με μία φαρδιά ζώνη και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Μάξι, με ψηλό λαιμό και σε γραμμή Α, σου δίνει κίνηση, άνεση και πολύ τύπο. Επίσης, μπορείς να το φροέσεις και τον χειμώνα, σε συνδυασμό με μακριές και πλεκτές ζακέτες, παλτό, καμπαρντίνες και να εντυπωσίασεις τους πάντες.

Όσο για την τιμή του, είναι πολύ οικονομική, μιας και μπορείς να το αποκτήσεις με 25,99 ευρώ. Δες το εν λόγω φόρεμα στις εικόνες που ακολουθούν παρακάτω και εμπνεύσου για φθινοπωρινό styling.

Photos via Zara

Photos via Zara

Photos via Zara

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 399 / position2: 800
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb