ENTERTAINMENT

Θρήνος για τον Tom Ford: Πέθανε ο σύζυγός του Richard Buckley

Είχαν γνωριστεί σε μια επίδειξη μόδας το 1986 και παντρεύτηκαν το 2014

Δημοσίευση ΣΕΠΤ 21, 2021
Θρήνος για τον Tom Ford: Πέθανε ο σύζυγός του Richard Buckley

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέθανε σε ηλικία 72 ετών ο Richard Buckley, σύζυγος του διάσημου σχεδιαστή μόδας Tom Ford. Είχαν γνωριστεί σε μια επίδειξη μόδας το 1986 και παντρεύτηκαν το 2014.

Ο συντάκτης μόδας, Richard Buckley και σύντροφος επί 35 χρόνια του Tom Ford "πέθανε μετά από μακρά ασθένεια" το βράδυ της Κυριακής (19/09), στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

"Με μεγάλη θλίψη ο Tom Ford ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου του συζύγου, Richard Buckley", γράφει η ανακοίνωση εκπροσώπων του Tom Ford.

"Ο Richard πέθανε γαλήνια στο σπίτι, στο Λος Άντζελες, με τον Tom και τον γιο τους Jack στο πλευρό του", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ford είχε γνωρίσει τον Buckley σε μια επίδειξη μόδας το 1986 και παντρεύτηκαν το 2014, λίγο μετά τη νομιμοποίηση του γάμου ομοφυλοφίλων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ζευγάρι έχει ένα 8χρονο παιδί, τον Alexander John Buckley Ford.

Ο Richard, ο οποίος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο στο λαιμό το 1989, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και τη Γερμανία πριν πάει το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, στο Μόναχο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ξεκίνησε την καριέρα του ως δημοσιογράφος στον χώρο της μόδας, στο περιοδικό 'New York Magazine' το 1979 και στη συνέχεια εργάστηκε στο 'Vanity Fair' και στο 'Women's Wear Daily'.

Υπήρξε ακόμη, ευρωπαϊκός συντάκτης του περιοδικού 'Mirabella', συντάκτης στην Ιταλική 'Vogue' και αργότερα αρχισυντάκτης της 'Vogue Hommes International'.

Ακόμη και μετά από τρεις δεκαετίες, ο Ford σε συνέντευξή του το 2016 είχε πει για τη σχέση του με τον Richard: "Ακόμα θυμάμαι "έντονα" την πρώτη φορά που γνώρισα τον Buckley". Οι δυο τους επέβαιναν σε ένα ασανσέρ μαζί και δεν άργησε να γίνει ξεκάθαρη η σύνδεσή τους. Ο Ford είπε ότι ήξερε ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με τον Buckley.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 347 / position2: 629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb