ΜΟΔΑ

10+1 εμφανίσεις στο MET Gala που άφησαν εποχή

Εμφανίσεις που έχουν γίνει viral
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
10+1 εμφανίσεις στο MET Gala που άφησαν εποχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι λάτρεις των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί περιμένουν κάθε χρόνο με ανυπομονησία το MET Gala.

Το Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης, φιλοξενεί κάθε πρώτη Δευτέρα του Μαΐου το ετήσιο event, γιορτάζοντας έτσι την ετήσια έκθεση μόδας του μουσείου. Όλες αυτές τις δεκαετίες απο την αρχή του θεσμού, οι celebrities δεν μας έχουν απογοητεύσει με τα looks τους. Μάλιστα, μετά απο τα events έχουν δημιουργηθεί και αρκετά trends στον τομέα της μόδας αλλά και της ομορφιάς.

Επιλέξαμε 10+1 εμφανίσεις στο MET Gala που άφησαν εποχή. Άλλες έγιναν viral για τα ρούχα, κάποιες για τα headpieces και τα αξεσουάρ και αρκετές για τα beauty looks των stars. Πρόκειται για chic, extravagant αλλά και πολύ παράξενες εμφανίσεις, που έχουν γίνει trending στα social media (οι πρόσφατες), αλλά και στα media (και οι παλαιότερες).

Cher, 1985

H Cher εμφανίστηκε με Bob Mackie φόρεμα το 1985 και η εμφάνισή της είναι απο τις πιο διαχρονικές στο κόκκινο χαλί.

Donatella Versace, 1996

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Donatella Versace συνοδευόμενη απο τον αδερφό της Gianni, φορά μια δημιουργία της, που θα ζήλευαν πολλές celebrities ακόμα και σήμερα.

Sarah Jessica Parker, 2010

Η Sarah Jessica Parker, σε μια ακόμα chic εμφάνιση, πόζαρε όλο χάρη με το Halston Heritage λαμπερό φορεμά της και το nude μακιγιάζ με έντονο βλέμμα.

Florence Welch, 2012

Η Florence Welch έκλεψε την παράσταση το 2012 με την Alexander McQueen τουαλέτα της και τις χαρακτηριστικές crown πλεξούδες της.

Beyoncé, 2014

Με ένα εντυπωσιακό Givenchy total black look, η Beyoncé περπάτησε στο κόκκινο χαλί του MET Gala το 2014. Επιπλέον, το μακιγιάζ της ενέπνευσε πολλές γυναίκες.

Rihanna, 2015

H Rihanna τίμησε την Κίνα το 2015, μιας και το θέμα του event ήταν σχετικό με την χώρα. Εμφανίστηκε με τουαλέτα του κινέζου σχεδιαστήr Guo Pei, η οποία έλαβε πολύ αμφιλεγόμενα σχόλια.

Kim Kardashian, 2015

Την ίδια χρονιά, η εμφάνιση της Kim Kardashian με Emilio Pucci, με την διαφάνεια και την ουρά απο φτερά, επίσης σχολιάστηκε αρκετά.

Blake Lively, 2018

Η Blake Lively, με Atelier Versace, κατάφερε να γίνει μια απο τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί, κυρίως εξαιτίας του headpice που έμοιαζε με φωτοστέφανο, αλλά και του beauty look της.

Zendaya, 2018

Η Zendaya εντυπωσιάζει εδώ και χρόνια με την άφιξή της σε κάποιο μεγάλο event. Το look με έμπνευση “Ιωάννα της Λωραίνης”, Atelier Versace με Swarovski, φωτογραφήθηκε πάρα πολύ. Το μακιγιάζ με τα έντονα φρύδια, είναι hot trend μέχρι και σήμερα.

Cardi B, 2018

Την ίδια χρονιά, η Cardi B εμφανίστηκε με Moschino, που “αγκάλιαζε” την κοιλιά εγκυμοσύνης της και έμεινε αξέχαστη.

Lady Gaga, 2019

Εξεζητημένη εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, ισούται με Lady Gaga. Ποζάροντας, έβγαλε το Brandon Maxwell φούξια πανωφόρι με την τεράστια ουρά, για να φανεί το μαύρο φορεμά της. Στη συνέχεια, έβγαλε και το μαύρο φόρεμα, ώστε να φανεί ένα στενό φούξια και τέλος, έμεινε με τα εσώρουχα! Το “extra” beauty look, με τις πολύ μεγάλες βλεφαρίδες τράβηξε τα βλέμματα.

Jennifer Lopez, 2019

Η Jennifer Lopez έλαμψε κυριολεκτικά με την κρυστάλλινη τουαλέτα Versace, καθώς και με το ανάλογο αξεσουάρ στο κεφάλι της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
24 / position1: 899 / position2: 1217
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb