ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ποια ζώδια ευνοούνται

Αν ανήκεις στους τυχερούς, τότε θα περάσεις πολύ όμορφα αυτό το διάστημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ποια ζώδια ευνοούνται
Photo via ExpatLivingSingapore

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στις 10 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη πέρασε στον Σκορπιό, όπου και θα μείνει  μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Αυτή η αλλαγή θα φέρει πολλή καλή τύχη σε αρκετά ζώδια, τόσο στον ερωτικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Νέες γνωριμίες, ευκαιρίες για χρήματα, θαυμαστές και ευχάριστες εκπλήξεις θα σε βρουν, αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια.

Σκορπιός

Είσαι το νούμερο ένα ευνοημένο ζώδιο. Θα έχεις νέες γνωριμίες, πολύ σeξαπίλ και θα δεις την προσωπική σου ζωή να βελτιώνεται αισθητά. Το ίδιο θα γίνει όμως και στα επαγγελματικά σου, καθώς θα έχεις πολύ πειθώ.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γοητεία σου χτυπάει κόκκινο, ενώ αν ψάχνεις για μια νέα σχέση ή μια νέα θέση εργασίας, τότε αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να τα κυνηγήσεις. Φρόντισε να μετριάσεις την απολυτότητα σου και να μην ξεχνάς, ότι όποιος ψάχνει τα πολλά χάνει και τα λίγα.

Καρκίνος

Η εpωτική σου διάθεση θα αυξηθεί σημαντικά, όπως και ο μαγνητισμός σου και αυτή αποτελεί την καλύτερη περίοδο για ένα νέο φλερτ στη ζωή σου. Επίσης, ευνοούνται και οι στιγμές με τους φίλους και την οικογένεια, οπότε κοίτα να τις απολαύσεις.

Ζυγός

Πολύ πιθανό να βρεις τον σύντροφο που ψάχνεις, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε θα δεις τη φλόγα της να ανάβει ξανά. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα οικονομικά σου ανεβαίνουν και θα έχεις έξτρα κέρδη.

Κριός

Οικονομικά και εpωτικά, θα τα δεις να παίρνουν την ανιούσα. Αν θέλεις να κάνεις κάποιες επενδύσεις, είναι η καλύτερη εποχή, ενώ σου έρχεται και ένας παθιασμένος έpωτας, που πιθανόν να εξελιχθεί σε σχέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 381 / position2: 627
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb