ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

To hack του Tik Tok που θα μετατρέψει το μπάνιο σου spa

Άλλαξε διακόσμηση, άλλαξε διάθεση και μπες στο φθινόπωρο ανανεωμένη
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
To hack του Tik Tok που θα μετατρέψει το μπάνιο σου spa
Φωτογραφία από τον χρήστη Monstera στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διακόσμηση του μπάνιου σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις βαθιά χαλάρωση, όσο και αν δεν το πιστεύεις και αυτό, γιατί μιλάμε για έναν χώρο όπου περνάς χρόνο περιοποιούμενη τον εαυτό σου, είτε κάνοντας το skincare σου, είτε απολαμβάνοντας τα μπάνια σου.

Επομένως, δημιουργώντας μια ζεν ατμόσφαιρα μέσα σε αυτόν τον χώρο, βοηθάς τον εαυτό σου να μειώσει το άγχος και να νιώσει ηρεμία, αλλά και απελευθέρωση από τα βάρη της καθημερινότητας. Αν λοιπόν, το μπάνιο σου θυμίζει spa και η διάθεση σου θα μπαίνει σε ένα άλλο μήκος κύματος και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώθεις.

Όπως λένε οι ειδικοί, το άγχος μπορεί να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου και μπορεί να συμβάλει στην ταχύτερη γήρανση αλλά και σε διαταραχές της διάθεσης. Άρα πρέπει να κάνεις προτεραιότητα σου την ψυχική σου ηρεμία.

Παρακάτω θα δεις με ποιους τρόπους μπορείς να μεταμορφώσεις το μπάνιο σου σε spa και να απολαμβάνεις κάθε λεπτό εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, φρόντισε να το γεμίσεις με αρωματικά και θα δεις πως αμέσως θα γίνει η διαφορά. Ένας εύκολος τρόπος για αρωματικά χώρου, είναι να γεμίσεις ένα μπουκαλάκι  με μαλακτικό ρούχων και να κάνεις το μπάνιο να μυρίσει υπέροχα, αλλά και να διώξεις την αρνητική ενέργεια από εκεί.

Επίσης, μπορείς να βάλεις κεράκια, τα οποία θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας.

Τέλος, μην ξεχνάς να διπλώνεις σωστά τις πετσέτες σου. Όπως θα έχεις δει σε χώρους spa, οι πετσέτες τοποθετούνται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όχι μόνο για να χωράνε, αλλά και για να δείχνουν πιο ωραίες. Το hack της Vanessa Amaroμ θα σου δείξει πως μπορείς να το κάνεις και να δημιουργήσεις το πιο όμορφο μπάνιο του κόσμου.

@vanesamaro91

#crucialcatch #smallbusiness #housekeeper #byvanesa #cleaningtiktok #cleaninghack #dontbenasty #cleanfreak

♬ sonido original - Vanesa Amaro ♥️
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 580 / position2: 939
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb