ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ο σωστός τρόπος για να διώξεις το άγχος ανάλογα με το ζώδιο σου

Γιατί τα άστρα ξέρουν!
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Ο σωστός τρόπος για να διώξεις το άγχος ανάλογα με το ζώδιο σου
Φωτογραφία από τον χρήστη SHVETS production στο Pexels

Αν έχεις πολύ άγχος αυτήν την περίοδο και δεν μπορείς με τίποτα να το διαχειριστείς, τότε δες λίγο τι λέει το ζώδιο σου για την σχέση με το άγχος και δοκίμασε να το προσεγγίσεις με έναν διαφορετικό τρόπο. Και που ξέρεις, μπορεί να είναι καλύτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός: Κάνε γυμναστική

Είσαι ένα ζώδιο γεμάτο ενέργεια, που αν δεν την εκτονώσει μπορεί να βγει εκτός ελέγχου. Ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσεις είναι να χτυπηθείς στη γυμναστική. Και θα εκτονωθείς έτσι και θα χρησιμοποιήσεις την ενέργεια σου προς όφελος σου, και θα δεις ότι έτσι θα βγάλεις και στους άλλους την καλή πλευρά σου.

Ταύρος: Πρόσεξε τη διατροφή σου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν ένας Ταύρος αγχώνεται το πρώτο που κάνει είναι να το ρίξει στο φαγητό, όχι όμως με τις πιο υγιεινές επιλογές. Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις ξανά το κέντρο σου είναι να ακούσεις το σώμα σου και τις ανάγκες του. Για να γίνει αυτό, πρέπει αρχικά να αναρωτηθείς ποιες τροφές θέλεις να τρως και μετά να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή. Όσο καλύτερη ποιότητα τροφών καταναλώνεις τόσο καλύτερα λειτουργεί και το σώμα σου, αλλά και η ψυχολογία σου είναι σε καλύτερη φάση.

Δίδυμος: Βρες πληροφορίες

Είσαι ένα ζώδιο που θέλει συνέχεια να μαθαίνει πράγματα, είσαι σκεπτόμενο άτομο και επικοινωνιακό. Όταν αγχώνεσαι αρχίζεις να καίγεσαι από σκέψεις και ο μόνος τρόπος για να ηρεμήσεις είναινα βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου. Για να βοηθήσεις τον εαυτό σου, μπορείς αρχικά να συζητήσεις όσα θέλεις με τις φίλες σου, αλλά πρόσεξε να μην καείς με υπερπληροφόρηση, για αυτό βάλε ένα όριο στις αναζητήσεις σου στο internet. Η σωστή ποιότητα και ποσότητα πληροφορίας θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη και θα μειώσει το άγχος σου.

Καρκίνος: Κούρνιασε

Χρειάζεσαι τη φωλιά σου για να ηρεμήσεις. Σου αρέσει να κάθεσαι σπίτι, με άτομα και αντικείμενα που νιώθεις οικεία και άνετα και αυτό σε βοηθάει να διώξεις το άγχος σου. Μπορεί να καταπιεστείς με τη δουλειά, τους φίλους και άλλα ζητήματα, όμως το να έχεις χρόνο με τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό για εσένα. Η μοναχικότητα σου σε βοηθά να χαλαρώνεις και να επεξεργαστείς ότι σε προβληματίζει, ενώ στον αγαπημένο σου χώρο νιώθεις πραγματική ηρεμία.

Λέων: Δημιούργησε

Είσαι από τα πιο δημιουργικά ζώδια και θέλεις να μοιράζεσαι την προσωπικότητα σου με τον κόσμο, παίρνοντας σαν ανταπόδοση την αναγνώριση. Για αυτό και σε βοηθά πολύ στη χαλάρωση το να δημιουργείς. Είτε να τραγουδάς, είτε να ζωγραφίζεις, ακόμα και η μαγειρική σου δίνουν αυτό που θέλεις. Τίποτα δεν είναι χειρότερο για σένα από το να κολλάς και να μην μπορείς να παράγεις έργο. Μοιράσου το φως σου με τον κόσμο και θα δεις πως θα βρεις την εσωτερική σου ηρεμία.

Παρθένος: Καθάρισε

Είναι βασική σου ανάγκη το να έχεις τον έλεγχο στη ζωή σου, οπότε αναλαμβάνοντας την τακτοποιήσεις τον χώρο σου, αυτομάτως βοηθάς στην εξαφάνιση του άγχους σου. Εκτόνωσε την σωματική και πνευματική σου ενέργεια σε κάτι απτό και άμεσο και θα δεις πόσο πιο ήρεμη θα νιώσεις. Σώμα και μυαλό θα βρουν το κέντρο τους και θα είσαι και πολύ χαρούμενη μέσα σε έναν χώρο που λάμπει.

Ζυγός: Μοιράσου το

Είσαι ένα ζώδιο που τρελαίνεται για συνεργασία, οπότε έχεις ανάγκη από το να έχεις έναν έμπιστο άνθρωπο κοντά σου, για να τον συμβουλεύεσαι κάθε φορά που η φάση δυσκολεύει. Επιπλέον είσαι άτομο που αντλεί εγκεφαλική δύναμη για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες, όμως η συζήτηση όσων σε προβληματίζουν, σε βοηθά να μειώσεις το άγχος. Κάθε άνθρωπος που μπορεί να σε ακούσει με προσοχή και να μιλήσει μαζί σου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να θεραπεύσεις το άγχος σου.

Σκορπιός: Κάνε έρωτα

Το ζώδιο της ένωσης δε θα μπορούσε να μην έχει ανάγκη από τον έρωτα και το σeξ, προκειμένου να βρει τον εαυτό του. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που συγχωνεύει το πνεύμα, το συναίσθημα και το σώμα και αν ακόμα και το σeξ δεν είναι επιλογή για εσένα, μπορείς να βρεις πνευματική ευχαρίστηση, ανοίγοντας το μυαλό σου μπορείς να ταξιδέψεις με τη φαντασία σου και να συναντηθείς με άλλους ανθρώπους σε ένα άλλο επίπεδο.

Τοξότης: Φιλοσόφησέ το

Προσπαθεί να καταλάβει ποιο είναι το νόημα της ζωής και της υπάρξης του. Φιλοσοφεί πολύ και για να είναι ήρεμος πρέπει να βρει τον σκοπό της ζωής του. Μόλις βρει τους στόχους του, τότε οργανώνεται και βάζει όλες του τις δυνάμεις για να καταφέρει όσα θέλει. Όταν αγχώνεται αναζητά έμπνευση από άλλες μεγάλες προσωπικότητες, διαβάζει πολύ και δουλεύει με το μυαλό του, ενώ μια ακόμα καλή λύση για να αντιμετωπίσει το άγχος είναι το να κρατά ημερολόγιο.

Αιγόκερως: Κάνε ένα σχέδιο

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και βλέπεις ότι δεν μπορείς να εκτελέσεις τα πλάνα σου, τότε σε πιάνει το άγχος. Οπότε σε βοηθάει πολύ το να έχεις εναλλακτικές. Άρα, κάνοντας πλάνα εβδομάδας, μήνα, χρόνων, νιώθεις πιο σίγουρη για τη ζωή σου και πιο ήρεμη μέσα σου. Οπότε, ασχολείσου με τον προγραμματισμό της φάσης σου και θα δεις πόσο πιο cool θα είσαι.

Υδροχόος: Φτιάξε ένα κολάζ 

Είσαι ζώδιο που ονειρεύεται, ελπίζει και έχει στόχους στη ζωή του. Οραματίζεσαι και δεν μπορείς να ασχοληθείς με τις καθημερινές κοινοτυπίες. Επομένως, όταν θέλεις να ηρεμείς, θα πρέπει να ξεκινάς να οραματίζεσαι πράγματα που θέλεις να δεις στη ζωή σου. Θα δεις πόσο θα φτιάξει η διάθεση σου και πόσο πιο ανακουφισμένη θα νιώσεις. Και επειδή είσαι και ζώδιο που αγαπά την ομαδικότητα, συζήτα για όλα αυτά με τις φίλες σου.

Ιχθύς: Διαλογίσου

Ένα πνευματικό ζώδιο, που βιώνει βαθιά τα συναισθήματα του, αλλά και των γύρω του. Είναι συμπονετικό και ευαίσθητο και ο καλύτερος τρόπος για να αποβάλλει το άγχος είναι το να διαλογιστεί, προκειμένου να μπορέσει να διαχειρίστει όλα αυτά τα συναισθήματα που τον διατρέχουν. Με τον διαλογισμό, θα καθαρίσεις τον μυαλό σου και θα έρθεις πιο κοντά με το μέσα σου, θα ηρεμήσεις και θα αντιληφθείς σε άλλο επίπεδο όσα σου συμβαίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
23 / position1: 158 / position2: 528
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb