ΕΞΟΔΟΣ

8 μαγαζιά στα νότια της Αθήνας, για κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα

Μαγαζιά ιδανικά για τα βράδια του Σεπτεμβρίου και όσο ακόμα ο καιρός είναι καλός
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
8 μαγαζιά στα νότια της Αθήνας, για κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα
@moorings / instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θερμοκρασία αυτή την εποχή είναι ιδανική για ξέγνοιαστα βράδια και κοκτέηλ με θέα τη θάλασσα! Όσοι μένουμε στην Αττική έχουμε την παραλιακή και τις ομορφιές της. Σε όποιο σημείο και να μένεις σε περίπου μισή ώρα με σαράντα λεπτά μπορείς να είσαι στη Θάλασσα. Η Αθηναϊκή ριβιέρα είναι στα καλύτερα της τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερα ποιοτικά μαγαζιά ανοίγουν προς τα εκεί.

Μαγαζιά που ξέρουν από καλή εξυπηρέτηση και έχουν καταπληκτική θέα. Δροσερά spots που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και μενού που καλύπτουν τους γευστικούς κάλυκες όλων! Κάναμε ένα μικρό meeting στο γραφείο για να αποφασίσουμε ποια είναι τα αγαπημένα μας μαγαζιά στα νότια και φτιάξαμε μια λίστα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας!  

Nālu

Σταθερά ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά! Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ το Nālu είναι ένας χώρος με μια πολύ cozy ατμοσφαίρα, με ένα ολοκληρωμένο μενού που έχει από όλα και με θέα τη Θάλασσα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Δε θέλουμε κάτι άλλο! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nālu (@nalu_cafe)

Λεωφ. Ποσειδώνος, Άλιμος

Coyoacan Playa

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάμε λίγο πιο μακριά στη Βάρκιζα και υπάρχει ένας σημαντικό λόγος! Η καλοκαιρινή εκδοχή του Coyoacan. Το Coyoacan Playa μοιάζει με τη ζωή που θα έκανες σε ένα εξωτικό νησί και είναι εκεί για να σου θυμίσει πόσο κοντά είναι το Μεξικό στην Αθήνα! Ανοιχτά από νωρίς το πρωί και μέχρι το βράδυ, δοκίμασε να πιεις ένα κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα και ξυπόλυτος! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴄᴏʏᴏᴀᴄᴀɴ (@coyoacanathens)

Ακτή Βάρκιζας, Βάρκιζα

Moorings

Ο ορισμός του καλοκαιριού στα νότια είναι το Moorings. Στέκει εκεί για χρόνια και έχει αποδείξει ότι είναι ένα μικρό διαμαντάκι της περιοχής. Εννοείται θα το επιλέξεις και για τα γευστικά ποτά του όμως η καταπληκτική θέα εδώ πρωταγωνιστεί! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moorings (@moorings.gr)

Μαρινα Βουλιαγμενης, Βουλιαγμένη

Rayen

Επιστροφή στον Άλιμο γιατί το Rayen με το ατμοσφαιρικό ντεκόρ, τα υπέροχα τάκος του και τα καταπληκτικά κοκτέιλ του, αξίζει να είναι στη λίστα μας! Στα πολύ θετικά η επίσης πάντα προσεγμένη μουσική που παίζουν τα ηχεία του, όσο εσύ θα αγναντεύεις τη θάλασσα! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rayēn - El alma de México (@rayen_athens)

Λεωφ. Ποσειδώνος 10, Άλιμος

Holy Spirit Beach Bar

To καλοκαίρι παίζει ακόμα δυνατά στο Holy Spirit της Βάρκιζας και εδώ είναι ένα ακόμα αγαπημένο μας μέρος για κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα! Από το πρωί για κολύμπι στα καθαρά νερά της παραλίας μέχρι το ηλιοβασίλεμα που θα σε σαγηνεύσει με τα μοναδικά του χρώματα όσο θα δροσίζεσαι με τις παγωμένες μαργαρίτες από το μπαρ! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Holy Spirit Beach Bar (@holyspiritbeachbar)

Ακτή ΕΟΤ Βάρκιζας

Voe

Στο Voe θα πας και πρωί για τα pancakes του, με το μέλι και τα καρύδια, αλλά και το απόγευμα για να πιεις κοκτέιλ ή ποτό (ε, και να τσιμπήσεις κάτι). Ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα με όμορφη μουσική και με τον ήχο από το κύμα που κυριολεκτικά είναι δίπλα στο μαγαζί να σε κάνει να νιώθεις ότι το καλοκαίρι, δεν τελειώνει ποτέ! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Voe (@voe.athens)

Λεωφ. Ποσειδώνος 83B, Άλιμος

Ark

Για γεύμα και ποτό δίπλα στο κύμα και σε αυτό το μαγαζί που είναι ένα ακόμα μέρος στα νότια που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου. Μαζί με το εκλεπτυσμένο φαγητό και ποτό που θα παραγγείλεις, σημείωσε και αυτό εδώ. Δοκίμασε ζεστό γαλακτομπούρεκο, που θα σου το σερβίρουν πάνω σε παγωτό γιαούρτι! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ark Glyfada (@ark.glyfada)

Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα


Island

Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουμε το Island έξω από αυτή τη λίστα. Χρόνια τώρα είναι στα αγαπημένα μας μιας και μας έχει προσφέρει μερικά από τα πιο όμορφα βράδια του καλοκαιριού μας! Ναι, είναι λίγο πιο μακριά όμως η θέα και τα κοκτέιλ θα σε αποζημιώσουν και με το παραπάνω! 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Island (@islandathensriviera)

27ο χλμ, Λεωφ. Αθηνών Σουνίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
11 / position1: 390 / position2: 2974
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb