ΜΟΔΑ

Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους από τα παραδοσιακά νυφικά

Οι εποχές αλλάζουν, γιατί όχι και τα νυφικά;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ας ξεκολλήσουμε επιτέλους από τα παραδοσιακά νυφικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα φανταζόσουν ποτέ τον εαυτό σου με κοστούμι ή φούξια φόρεμα για το γάμο σου; Αν στη θεωρία σου φαίνεται περίεργο, είμαστε σίγουρες πως στην πράξη ένα όχι τόσο παραδοσιακό νυφικό θα το λάτρευες!

Οι νυφικές ολόσωμες φόρμες είναι hot right now. H ολόσωμη φόρμα σου μπορεί να είναι μίνιμαλ ή εντελώς glam και να λαμπυρίζει! Mια πιο μοντέρνα νύφη θα εκτιμήσει τις μίνιμαλ και κομψές φόρμες, ενώ η μποέμ νύφη θα στραφεί σε χαλαρά στυλ από λινό και δαντέλα. Η νύφη που λαχταρά το γκλαμ του Old Hollywood, θα λατρέψει τις ολόσωμες φόρμες με περίτεχνα στολίδια και λαμπερές λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοστούμι στο γάμο; Γιατί όχι; Αν δεν είσαι τύπος που φορά φορέματα και μίνι φούστες, τότε ένα κοστούμι μπορεί να απογειώσει εντελώς τη στιγμή σου. Για εμάς είναι μια από τις πιο στυλάτες εκδοχές της εμφάνισης μιας νύφης και δεν μπορούμε να σου πούμε πως αυτή η μόδα αρχίζει να βάζει πολύ βαθιές ρίζες στις συλλογές.

PHOTO VOGUE

Η Αnne Michelson η νύφη που βρέθηκε στη Vogue μόνο και μόνο για το διαφορετικό και νεανικό της style επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με μετάξι shantung και 90's style πέδιλα. Μπόρεσε να γλεντήσει, να χορέψει, να είναι άνετη και σίγουρα ξεχώρισε. 

H Anne είπε: " Ο σύζυγός μου και εγώ πάντα θέλαμε να παντρευτούμε το καλοκαίρι - είμαστε παιδιά του ήλιου. Φάγαμε, γελάσαμε και χορέψαμε μέχρι τις 2 το πρωί - η μουσική ήταν ένα από τα καλύτερα στοιχεία όλης της ημέρας, καθώς λατρεύουμε το πάρτι!"

Για αυτό άλλωστε, έφτασε και στις σελίδες της Vogue!

PHOTO VOGUE

Όχι πια άσπρο! Η μόδα που θέλει τα νυφικά να αλλάζουν χρώμα υπάρχει εδώ και χρόνια. Αν και στους θρησκευτικούς οι επιλογές πάντα είναι ως επί το πλείστον λευκές, πλέον οι πολιτικοί γάμοι άρχισαν να παίρνουν επιτέλους χρώμα και ελπίζουμε να το δούμε περισσότερο.

PHOTO BY HONEY AND THE MOON PHOTOGRAPHY VIA ONE FAB DAY

PHOTO BY CLARA RICE VIA INTIMATE WEDDINGS

PHOTO BY IT’S BEAUTIFUL HERE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
7 / position1: 311 / position2: 812
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb