ΜΟΔΑ

8+1 ιδέες για να φορέσεις το λευκό πουκάμισο επιστρέφοντας στην πόλη

Πως θα φορέσεις το πιο κλασικό κομμάτι της ντουλάπας σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
8+1 ιδέες για να φορέσεις το λευκό πουκάμισο επιστρέφοντας στην πόλη
Klozetstyle/ Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα απο τα πιο κλασικά (ίσως το πιο κλασικό) κομμάτια της ντουλάπας μας. Όλες έχουμε έστω και ένα, που το φοράμε όλες τις εποχές και σε όλα τα μέρη.

Είτε έχεις ένα απλό μακρύ λευκό πουκάμισο, ή μέτριου ύψους, με κανονικά ή φουσκωτά μανίκια, στενό ή φαρδύ, το βέβαιο είναι ότι μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους. Αν είσαι σε φάση “δεν έχω τι να βάλω τώρα που γύρισα απο τις διακοπές”, οι ιδέες αυτές θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Midi Φούστα

Μια midi φούστα με σκίσιμο και pattern, είναι ιδανική για τους δρόμους της πόλης και μπορεί να συνδυαστεί άψογα με το πουκάμισό σου.

Oversized look

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είπε ότι δεν φοράμε φαρδύ με φαρδύ; Οι κανόνες του style αλλάζουν και απελευθερώνονται, ώστε να νιώθουμε άνετα με τα ρούχα μας.

Denim

Ένας all time συνδυασμός είναι πουκάμισο με το αγαπημένο μας τζιν. Μπορείς να το βάλεις απο μέσα με μια ζώνη, ή να το αφήσεις χαλαρό απέξω.

Φόρεμα

Αν το πουκάμισο είναι μακρύ, μπορείς άνετα να το φορέσεις ως φόρεμα. Βάλε απο μέσα το σορτσάκι σου για περισσότερη άνεση και είσαι έτοιμη.

Total White

Ένα look που αγαπάμε όχι μόνο το καλοκαίρι, είναι το total white. Αν έχεις λευκό παντελόνι ή τζιν, βάλε το πουκάμισο και εμπλούτισε το outfit με αξεσουάρ.

Δερμάτινη φούστα on top

Αυτό το trend εμφανίστηκε την προηγούμενη δεκαετία. Η φούστα πάνω απο το πουκάμισο, κυρίως δερμάτινη, μας αρέσει πολύ και μπορεί να φορεθεί άνετα και σήμερα.

Shorts

Το αγαπημένο σου shorts ταιριάζει πάντα με το πουκάμισό σου. Για πιο athletic καταστάσεις μπορείς να βάλεις τα αθλητικά παπούτσια σου, για πιο parisian, mules ή μπαλαρίνες.

Mini φούστα

Όπως και στην περίπτωση του shorts, η mini φούστα αποτελεί μια στυλάτη επιλογή και σε βγάζει απο την δύσκολη θέση.

Biker Shorts

Τα τελευταία χρόνια, ο καλύτερος μας φίλος για όλες τις εμφανίσεις ακούει στο όνομα “biker shorts”. Ταιριάζει με μακρύ φαρδύ πουκάμισο είτε κλειστό, είτε με ένα top απο μέσα και ανοιχτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
18 / position1: 506 / position2: 836
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb