BED TALK

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να έχεις ένα ασφαλές ONS

Γιατί και αυτό θέλει την τέχνη του για να γίνει σωστά και όχι πρόχειρα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να έχεις ένα ασφαλές ONS
Φωτογραφία από τον χρήστη Bianca Salgado στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ότι πρόκειται για επαφή της μια φοράς, που μπορεί  να είναι και με τυχαίο σύντροφο δεν έχει να κάνει καθόλου με το ότι πρέπει να προσέξεις ώστε να είναι αφενός ασφαλές και αφετέρου ποιοτικό, ώστε να το ευχαριστηθείς και να μην έχεις προβλήματα μετά. Το one night stand θέλει την τέχνη του και εμείς σου δίνουμε τις πιο σοφές συμβουλές για αυτό, ώστε και να το απολαύσεις και να είσαι υγιής.

Παρτενέρ

Όταν ο παρτενέρ σου είναι κάποιος εντελώς άγνωστος, πρέπει να είσαι επιλεκτική και σίγουρα να ακούς το ένστικτο σου. Αν τον γνώρισες στα social media ή σε dating app, μίλησε πρώτα αρκετά μαζί του και κανόνισε να ξεκινήσετε το ραντεβού σας από κάπου έξω, ώστε να μπορέσεις να δεις και από κοντά με τι άτομο έχεις να κάνεις. Αν νιώσεις άνετα, τότε συνέχισε το, ειδάλλως μπορείς να λήξεις το ραντεβού. Αν πάλι γνωρίσεις κάποιον έξω, τότε έχεις απευθείας την πρώτη επαφή δια ζώσης, οπότε πάλι πρέπει να δεις αν νιώθεις οκ μαζί του.

Τοποθεσία

Δεν χρειάζεται ο κάθε άγνωστος που θα σου προσφέρει λίγη ώρα ευχαρίστησης να ξέρει που μένεις, οπότε καλύτερα να αποφεύγεις το σπίτι σου. Βρείτε ένα μέρος που δε θα χρειάζονται πολλές εξηγήσεις και παίξτε εκεί.

Προφύλαξη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό δεν το ξεχνάς ποτέ! Ούτε θέλεις να θέσεις την υγεία σου σε κίνδυνο, ούτε θέλεις να έχεις καμιά ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Οπότε να έχεις πάντα επάνω σου προφυλακτικά, ωστέ ακόμα και αν ο παρτενέρ σου δεν έχει, εσύ να είσαι καλυμμένη.

Εσώρουχα

Αν είσαι σε διάθεση για εpωτικά παιχνίδια, τότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένη φορώντας τα κατάλληλα εσώρουχα, για να αισθάνεσαι και εσύ πιο άνετη και σeξι όταν συμβεί το καλό.

Στην βράση κολλάει το σίδερο

Το θέμα σας είναι το σeξ, οπότε αφήστε τα πολλά λόγια και ξεκινήστε τις πράξεις. Δεν τον ξέρεις τον άλλον και το μόνο που σε νοιάζει είναι να περάσεις καλά, όπως και εκείνος. Οπότε κάντε ότι φαντάζεστε χωρίς ντροπές και καθυστερήσεις.

Η επόμενη μέρα

Το ONS δεν έχει επόμενη μέρα. Είναι η απόλαυση της στιγμής και δε θα πρέπει να έχεις καμιά περαιτέρω βλέψη. Για αυτό πάρε την ωραία σου εμπειρία και γύρνα στην καθημερινότητα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 432 / position2: 1251
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb