ΜΑΛΛΙΑ

Ξέχνα το balayage. Το φθινόπωρο έρχεται η νέα τεχνική βαφής, foilayage

Τσέκαρέ το πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Ξέχνα το balayage. Το φθινόπωρο έρχεται η νέα τεχνική βαφής, foilayage
Giphy

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το balayage έχει γίνει hot τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αγαπηθεί απο γυναίκες με διαφορετικά μήκη και χρώματα μαλλιών. Οι κομμωτές σχεδόν δεν προλάβαιναν να κλείνουν ραντεβού και η φήμη του έχει απογειωθεί.

Ωστόσο, ήρθε στη ζωή μας το foilayage, ένας νέος όρος που έχει ήδη γίνει γνωστός και στο εξωτερικό. Μπορείς να δεις και στο hastag στο instagram χιλιάδες φωτογραφίες. 

Τι ειναι το Foilayage

Τα sun-kissed hair είναι απο τις μεγαλύτερες τάσεις του 2021. Ποια δεν θέλει να κρατήσει λίγο καλοκαίρι ακόμα στα μαλλιά της; Αυτό μας υπόσχεται και η τεχνική Foilayage. Πρόκειται στην ουσία για μια μίξη του balayage, με τις κλασικές διαχρονικές ανταύγειες, που γίνονται με αλουμινόχαρτα (foil). Όπως κατάλαβες, foil+balayage= foilayage.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Randa 🐾 (@randerrr_)

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται απο τους κομμωτές, καθώς και στα κλασικά highlights τυλίγουν τα μαλλιά με αλουμινόχαρτο, σε αντίθεση με το κλασικό balayage. Η διαφορά είναι, ωστόσο, ότι οι ανταύγειες δεν ξεκινούν απαραίτητα απο τη ρίζα των μαλλιών. Επιπλέον, το αποτέλεσμα είναι φυσικό, τονίζοντας το χρώμα, αλλά δίνοντας και μια αίσθηση στα μαλλιά απο τον καλοκαιρινό ήλιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sam heinen (@samheinen_hair)

Μπορείς να ζητήσεις θερμούς ή ψυχρούς τόνους, ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου και τις προτιμήσεις σου. Στα πλεονεκτήματά του είναι αρχικά ότι είναι πολύ φυσικό και δεν χρειάζεται να αλλάξεις ριζικά το χρώμα των μαλλιών σου, καθώς επίσης ότι διατηρείται αρκετά το αποτέλεσμα και αποφεύγεις τα πολύ συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb