ΜΟΔΑ

Bella Hadid: Το κόκκινο σeξι φόρεμα που ντρεπόταν να βάλει

Για ποιόν λόγο ένιωθε άβολα με αυτό το ρούχο που θεωρείται ότι ανήκει στο πάνθεον όλων των εμφανήσεων της;
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Bella Hadid: Το κόκκινο σeξι φόρεμα που ντρεπόταν να βάλει
Photo via ELLE.COM

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Bella Hadid είναι ένα από τα πιο διάσημα και καλοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons, με εμφανίσεις που αφήνουν ιστορία.

Κάθε της outfit στο κόκκινο χαλί γίνεται viral στο internet και όλοι υποκλίνονται στην ομορφιά της. Πρόσφατα όμως, η ίδια έκανε μια αποκάλυψη για ένα από τα πιο εμβληματικά της φορέματα, που ίσως να μην περίμενες να ακούσεις. Φαίνεται οτι σε πρόσφατη συνέντευξη της της ζήτησαν να σχολιάσει 15 από τις πιο iconic εμφανίσεις της σε πασαρέλα και κόκκινο χαλί και όπως είπε, μέχρι και σήμερα υπάρχει μια εμφάνιση που έκανε και που όταν τη βλέπει νιώθει την ίδια ντροπή με εκείνη που είχε αισθανθεί, όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών το 2016.

Όπως δήλωσε το supermodel, μπορεί το κόκκινο φόρεμα της Alexandre Vauthier να είναι θαυμάσιο, όμως δεν ένιωθε ότι ήταν πολύ στο style της και ότι ήταν πολύ νευρική φορώντας το, παρά το ότι ήξερε πόσο σeξι δείχνει, όμως ούτε με το make up, ούτε με το σκίσιμο του ένιωθε άνετα.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι μέσα σε αυτό το φόρεμα ήταν το alter ego της, η Belinda, όπως το ονομάζει, το οποίο είναι πάντα πιο υπερβολικό και extreme στο κόκκινο χαλί.

Photo via Cyprustimes.com

Photo via Cyprustimes.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 722 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb