SKIN CARE

Τι διαφορά έχει το face mist απο το setting spray;

Μάθε τις διαφορές και πως θα τα χρησιμοποιήσεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι διαφορά έχει το face mist απο το setting spray;
Shiny Diamond/ Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολλές φορές έχει τύχει να δεις νέα προϊόντα spray στα καταστήματα καλλυντικών και δεν γνωρίζεις τις διαφορές που έχουν στη χρήση τους. Αναρωτιέσαι τι διαφορά έχει το Face mist απο το setting spray, μιας και τα δύο μοιάζουν μεταξύ τους. 

Τι ειναι το Face Mist

Το face mist αποτελεί έναν συμμαχό μας, τους καλοκαιρινούς μήνες και όχι μόνο. Έχουμε μιλήσει ξανά για την αποτελεσματικότητά του (εδώ) και είναι απο τα αγαπημένα μας προϊόντα. Το έχουμε στην τσάντα μας, καθώς δροσίζει, καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα με τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή και μετά το μακιγιάζ, όλες τις ώρες τις ημέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐒.𝐀.𝐓𝐑𝐄𝐈𝐍𝐓𝐀𝐘𝐓𝐑𝐄𝐒 (@s.a.treintaytres)

Τι ειναι το Setting Spray

Το setting spray, ή αλλιώς σπρέι φιξαρίσματος, χρησιμοποιείται στο μακιγιάζ. Οι make up artists δεν το αποχωρίζονται. Ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες που εξαιτίας της ζέστης “τρέχει” το concealer ή η mascara, μας είναι απαραίτητο. Μόλις ολοκληρώσουμε το make up μας, ψεκάζουμε το πρόσωπό μας και αυτό δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας που δίνει διάρκεια στο αποτέλεσμα. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗΤα 5+1 Face Mists που θα σε δροσίσουν στον καύσωνα ΙΟΥΛ 22, 2021

Face Mist Vs Setting Spray

Χρειαζόμαστε και τα δύο προϊόντα, καθώς έχουν διαφορετικές ιδιότητες. Το Face Mist για την ανανέωση του δέρματός μας και το Setting Spray για να διατηρήσουμε το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο και αψεγάδιαστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Skin care Πριν 143 εβδομάδες
Τα 5+1 Face Mists που θα σε δροσίσουν στον καύσωνα
Τα Face Mists θα σε σώσουν τις θερμές ημέρες
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb