SKIN CARE

Πως θα διατηρήσεις τη λάμψη των διακοπών στο δέρμα σου;

Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις

Πως θα διατηρήσεις τη λάμψη των διακοπών στο δέρμα σου;
@camilacoelho

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν είσαι απο αυτές που γύρισαν στην πόλη αλλά είναι ακόμα σε vacation mood, θα σε βοηθήσουμε να διατηρήσεις αυτή τη λάμψη των διακοπών στο δέρμα σου.

Επέστρεψες μαυρισμένη και ξεκουραστη και με διάθεση για καλoκαιρινό ντύσιμο στην πόλη, εκδρομές και βόλτες για ποτό και καφέ. Για να διατηρήσεις αυτήν τη λάμψη, ακολούθησε τα παρακάτω tips:

Σύμμαχός σου η ενυδάτωση 

Πάντα το νούμερο ένα που έχουμε στο νου μας για τη φροντίδα του δέρματός μας είναι η ενυδάτωση. Μια κρέμα σώματος πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, θα βοηθήσει το σώμα σου να είναι λαμπερό και να μην χάνει την λάμψη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alice Perrella (@aliceperrella)

Μην ξεχνάς το After Sun

Κι όμως, το after sun δεν είναι μόνο για μετά την παραλία. Τα συστατικά του, βοηθούν στη διατήρηση του μαυρίσματος για περισσότερο καιρό. Επομένως, θα πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις, να κρατήσεις το χρώμα των διακοπών και στην πόλη.

Αναζήτησε προϊόντα με λάμψη

Οι κρέμες και τα λάδια με ιριδίζοντα στοιχεία θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου αν σου αρέσει η λάμψη και η “γυαλάδα” που δίνουν. Αναδεικνύουν το μαύρισμα και δείχνουν την επιδερμίδα πιο λαμπερή και πιο λεία. Εμείς, δηλώνουμε fans!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb