BETTER LIFE

Πώς θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για να πετύχεις όσα θες

Πώς χτίζεται η ακλόνητη αυτοπεποίθηση που αξίζεις;
Νικόλας Ουρανός
Πώς θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για να πετύχεις όσα θες
Φωτογραφία από τον χρήστη Карина Каржавина στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχουμε ανάγκη στη ζωή μας να είμαστε οι πρώτοι και πιο σημαντικοί άνθρωποι που πιστεύουμε σε εμάς. Αυτή η ακλόνητη αυτοπεποίθηση είναι το σκαλί για να ανεβάσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να δυναμώσουμε σε κάθε επίπεδο.

Ζητάμε να δούμε τον εαυτό μας δυνατό, γεμάτο εκτίμηση για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες του. Μα από την άλλη, οι αποτυχίες μάς στοιχειώνουν. Απλώνουν το βαρύ πέπλο του φόβου σε ό,τι κι αν τολμήσουμε στο παρόν και στο μέλλον. Πόσο δίκαιο είναι, όμως, να κλειδώνουμε την εξέλιξή μας μέσα στα λάθη και στις προσδοκίες των άλλων;

Αυτό κατορθώνεται μονάχα με την απεριόριστη αποδοχή και την ακλόνητη εμπιστοσύνη σε αυτό που είμαστε. Όπως και αν είμαστε, όσες αστοχίες κι αν έχουμε στο ιστορικό μας. Υπάρχουν εργαλεία και εστιασμένες ασκήσεις για να το πετύχεις!
Αν νόμιζες πως μόνο οι επιτυχίες χτίζουν την αυτοπεποίθησή μας, ξανασκέψου το. Τα λάθη είναι που μας κάνουν σοφούς και τελικά ανώτερους.

Δεν χρειαζόμαστε δεκανίκια. Δεν χρειαζόμαστε πάντα το χειροκρότημα, γιατί για λόγους που δεν ελέγχουμε μπορεί να μην μας το δώσουν. Δεν χρειαζόμαστε, λοιπόν, να δούμε τον εαυτό μας μέσα από τις παραμορφωτικές αντανακλάσεις των άλλων.

Είναι αποκλειστικά προσωπική μας ευθύνη να κρίνουμε σωστά τον εαυτό μας και αυτό γίνεται μόνο αν δουλέψουμε από μέσα προς τα έξω. Αυτός είναι ο μονόδρομος που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για να χτίσουμε ακλόνητη αυτοπεποίθηση, χωρίς να περιμένουμε τον «τέλειο σύντροφο», το «τέλειο αυτοκίνητο» και την «τέλεια ζωή».

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με τον Νικόλα, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!

Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 563 / position2: 1183
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb