ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση τον Αύγουστο

Έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να βρουν ταίρι και να ζήσουν τον έρωτα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση τον Αύγουστο
Φωτογραφία από τον χρήστη Gabriel Bastelli στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτά τα τα πέντε ζώδια φαίνεται ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρουν ταίρι και να ζευγαρωθούν αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, ετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου τον Αύγουστο.

ΚΡΙΟΣ

Οι δυο πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου δείχνουν πολύ ευνοϊκές για τα ερωτικά σου και είτε είσαι στην πόλη είτε στις διακοπές,  θα ζευγαρώσεις από εκεί που δεν το περιμένεις. Η γοητεία και το σeξαπίλ σου θα τρελάνουν τα πλήθη και κάπως έτσι θα γνωρίσεις τον μελλοντικό σου σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο ερωτισμός σου θα χτυπήσει κόκκινο και θα γίνεις πιο συναισθηματική από ποτέ. Μάλιστα θα κάνεις μια σχέση που θα σε κάνει πανευτυχή και θα θέλεις να το βγάλεις ντελάλι σε όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεύτερος μήνας που μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση. Από τι; 16/08 και μετά θα σου έρθουν πρόσωπα που αξίζει να προσέξεις και μάλιστα χωρίς εσύ να το προσπαθήσεις. Θα περάσεις σε μια νέα φάση ζωής που θα σου αρέσει πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις αρχές του μήνα δε θα είσαι και στα καλύτερα σου, αλλά το υπόλοιπο διάστημα θα σε αποζημιώσει, μιας και η προσωπική σου ζωή θα αναγεννηθεί και θα δώσεις ευκαιρία σε έναν άλλον άνθρωπο να σου δείξει ότι μπορείς τελικά να κάνεις μια συντροφική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα έχεις πολλές αλλαγές στην ερωτική σου ζωή, όμως από τις 16/08 και μετά θα αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο της σχέσης. Το μόνο που θα σου μένει είναι το να επιλέξεις με ποιον/ποιά θα δεσμευτείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 301 / position2: 880
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb