ENTERTAINMENT

Ο γιος του Bruce Lee προέβλεψε τον ίδιο του τον θάνατο

Ο Brandon Lee σκοτώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Crow»
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ο γιος του Bruce Lee προέβλεψε τον ίδιο του τον θάνατο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

O γιος του μεγάλου Bruce Lee, Brandon, πέθανε κι αυτός σε νεαρή ηλικία σαν τον πατέρα του. Ο Bruce Lee πέθανε στα 33 του ενώ ο Brandon Lee στα 28 του. Ήταν τέτοια η θλίψη που προκάλεσαν οι θάνατοι τους, που πολλοί μίλησαν για κατάρα.

Ο Brandon lee ήταν ένας ηθοποιός που φαινόταν ότι είχε πολύ μέλλον μπροστά του. Όμορφος, μυστηριώδης και γεμάτος αυτοπεποίθηση, όλα έδειχναν πως μπορούσε να πρωταγωνιστεί για χρόνια. Όμως το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «The Crow», του έκοψε το νήμα της ζωής. Πυροβολήθηκε από μια πραγματική σφαίρα και όχι ψεύτικη.

Στην ταινία υποδυόταν έναν δολοφονημένο μουσικό που επιστρέφει από τους νεκρούς για να εκδικηθεί. Στη σκηνή του πυροβολισμού ο Eric Draven πυροβολείται ενώ επιστρέφει σπίτι του. Το σενάριο έλεγε πω ένας ηθοποιός και εκείνος θα έπεφτε στο έδαφος. Αυτό κι έγινε. Αρχικά κανείς δεν έδωσε σημασία, αλλά ο Lee δεν σηκώθηκε ποτέ και ότι το σημείο είχε γεμίσει αίματα.

Όταν το ασθενοφόρο βρέθηκε τελικά στο πλατό, ήταν ήδη αργά. Η αστυνομία περίπου έναν μήνα αργότερα, ανακοίνωσε ότι το ατύχημα προκλήθηκε από αμέλεια της παραγωγής.

Ο Bruce Lee είχε πεθάνει από εγκεφαλικό οίδημα, όταν ο Brandon ήταν 8 ετών. Ο Brandon Lee μάλλον από εκείνο το σημείο και μετά, είχε πάντα την αίσθηση ότι θα πεθάνει νέος. Η φίλη του Shannon Colleary αποκάλυψε το 2014, ότι είχε πει κάποτε «θα πεθάνω νέος. Νεότερος από τον πατέρα μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τελικά, είχε δυστυχώς δίκιο. Πέθανε 5 χρόνια νεότερος από τον πατέρα του. Αλλά αυτή του τη σκέψη της είχε εκμυστηρευτεί και σε άλλους. Ένας από αυτούς ήταν και ο Brad Pitt, στον οποίο το εξομολογήθηκε το 1992, μόλις έναν χρόνο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή. Όπως δήλωσε ο Pitt στο περιοδικό Esquire: «Ήταν αργά το βράδυ και σχετικά μεθυσμένος, όταν μου εκμυστηρεύτηκε τους φόβους του ότι θα πεθάνει μικρός, όπως ο πατέρας του. Την επόμενη χρονιά συμμετείχε στο ‘The Crow’ και όλα τα υπόλοιπα, είναι γνωστά».

Όπως αναφέρει το βιβλίο «Celebrity Ghosts and Notorious Hauntings» της Marie D. Jones, ο Brandon Lee είχε εξήγηση γι’ αυτή του τη σκέψη και τους φόβους του. Πίστευε στην κατάρα της οικογένειας και κατηγορούσε για αυτό τις κακές επιχειρηματικές συμφωνίες που είχε κάνει ο παππούς του στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 953 / position2: 1415
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb