ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Νιώθεις πως αξίζεις να τα έχεις όλα;

Η ανάπτυξη σε μια προσωπικότητα χρειάζεται να είναι ισόρροπη
Νικόλας Ουρανός
Νιώθεις πως αξίζεις να τα έχεις όλα;
Φωτογραφία από τον χρήστη Anastasia Tooming στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι απίστευτο πόσο πολύ νιώθουμε ότι είμαστε προορισμένοι για την ευτυχία, αλλά και πόσο λίγο πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα έχουμε όλα σε πλήρη ισορροπία!

Υπάρχουν πολλές φορές που αποφασίζουμε να προτάξουμε έναν τομέα της ζωής μας σε βάρος κάποιου άλλου, για παράδειγμα βάζουμε στην πρώτη γραμμή τα επαγγελματικά μας και θάβουμε την οικογένειά μας, καθυστερούμε τη μητρότητα/πατρότητα, αφήνουμε ατροφικές τις προσωπικές μας ανάγκες, όπως την ξεκούρασή μας, τα χόμπι μας, τα ταξίδια μας.

Κι όλο αυτό είναι απλά το παιχνίδι του Εγώ που μας κυνηγάει από τα παιδικά μας χρόνια ήδη. Είναι όλες οι φιλοδοξίες που είχαμε και τώρα σαν βαρίδια μας κυνηγάνε. Να πάρουμε κι άλλα πτυχία, να πάρουμε εξειδικεύσεις, να πάρουμε γνώση για όλα εκτός από την ψυχή μας.

Κι όταν μοιραία έρθει ο πόνος που δεν μπορεί να ανακουφίσει αυτή η γνώση, υποψιαζόμαστε ότι κάτι άλλο παίζει. Μέσα από το coaching έχω γνωρίσει τόσα χρόνια τόσους διχασμένους ανθρώπους που αναζητούν να προσδιορίσουν, επιτέλους, αυτό το «κάτι άλλο». Και καθένας από αυτούς, σιγά σιγά αλλά μεθοδικά και στοχευμένα, καταφέρνει να κάνει θαύματα, γιατί πρώτα από όλα αναγνωρίζει πως και ο ίδιος είναι ένα τέτοιο και συμφιλιώνεται με το παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και εμείς κάθε φορά συγκλονιζόμαστε με το πόση δύναμη κρατάμε φυλακισμένη μέσα μας, γιατί εστιάζουμε σε όσα λίγα μας λείπουν.

Η ανάπτυξη σε μια προσωπικότητα χρειάζεται να είναι ισόρροπη, πολύ περισσότερο αν είσαι μια σύγχρονη γυναίκα-πολυεργαλείο, που καλείται να αντεπεξέλθει σε τόσους πολλούς ρόλους! Είναι σημαντικό να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα έχουμε όλα, ότι μπορούμε να ισορροπήσουμε τα θέλω μας χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσουμε κάποιο!

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να διαλέγεις ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ισορροπία. Αν νιώθεις πως αξίζεις να τα έχεις όλα, τότε ψάχνεις στο σωστό μέρος για την ευτυχία!

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με τον Νικόλα, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!


Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
6 / position1: 501 / position2: 1218
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb