CELEBS

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση των διδύμων

Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα

Δημοσίευση ΑΥΓ 02, 2021
Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πως είναι το σώμα της έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση των διδύμων

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα που πριν έξι εβδομάδες έφερε στον κόσμο τα δυο της παιδάκια. Η γνωστή influencer έγινε για πρώτη φορά μαμά φέρνοντας στον κόσμο δυο πανέμορφα κοριτσάκια που αποτελούν τον καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο ερχομός των διδύμων, όπως ήταν φυσικό έφερε και πολλές αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού. Το σπίτι τους έχει γεμίσει χαμόγελα ενώ ο ελεύθερος χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος καθώς τα δυο κοριτσάκια μονοπωλούν το ενδιαφέρον και την προσοχή τόσο της Χριστίνας Μπόμπα όσο και του Σάκη Τανιμανίδη.

Και οι δυο δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε λεπτό αυτής της νέας καθημερινότητας. Μάλιστα, η Χριστίνα δείχνει για την ώρα να μην αγχώνεται για τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχουν μείνει στο σώμα της τα οποία ωστόσο δεν είναι και τόσα πολλά.

Όπως θα δεις στην ανάρτηση που έκανε σήμερα το πρωί η Χριστίνα Μπόμπα φορώντας ένα στενό μίνι φόρεμα, το μόνο που δείχνει να έχει είναι λίγη κοιλίτσα η οποία είμαστε σίγουρη πως σε λίγο καιρό θα “εξαφανιστεί”.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 280 / position2: 822
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb