ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Aύγουστος

Καλοκαιρινές προβλέψεις δίπλα στο κύμα
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Aύγουστος
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι λένε τα ζώδια για τον μήνα που μόλις ήρθε;

ΚΡΙΟΣ

Τα άστρα αλλάζουν το μονοπάτι σας με σημαντικό τρόπο. Θα θέλετε να αναγνωριστείτε και να δείξετε τα χαρτιά σας σε προϊστάμενους ή να αναλάβετε ένα μεγάλο πρότζεκτ. Εναλλακτικά, αν αισθάνεστε ότι δεν δώσατε τον καλύτερο εαυτό σας, αυτός ο μήνας μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα συνεργασία, ένα διαφορετικό πλάνο ή κάποια καινούργια συνθήκη θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σας κόσμο αυτό το μήνα. Υπήρξε πρόσφατα η ευκαιρία να επιστρέψετε σε ένα πλάνο που νομίζατε τελειωμένο; Είναι η στιγμή για επανεξέταση της δουλειάς, αλλαγή περιβάλλοντος, ή παράλληλων πρότζεκτ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά.  Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι το θέμα είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψετε μικροκαυγαδάκια να χαλάσουν τη μαγιά που με τόσο κόπο φτιάξατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δεσμευμένοι θα βάλουν νέα γερά θεμέλια στη σχέση, οι ελεύθεροι θα βρεθούν σε νέο περιβάλλον και θα ανακαλύψουν ένα κάρο ευκαιρίες για να γνωρίσουν νέα πρόσωπα.  Χρειάζεστε επίσης αναθεώρηση σε όλα - σχέσεις, φιλίες, ακόμη και εμφάνιση. Αυτή η μεταμόρφωση θα σας βοηθήσει να πάτε εκεί που πραγματικά λαχταράτε να είστε.

ΛΕΩΝ

Να προσέχετε περισσότερο σε ποιον δίνετε την καρδιά σας και να αποφασίσετε για το καλό σας, πριν κάποιος να πληγωθεί. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να χάσετε το βασικό σας εισόδημα. Υπομονή. Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με λογικη και ευαισθησία, η προσαρμοστικότητά σας θα σας πάει εκεί που θέλετε να είστε. Εστιάστε σε αυτά που λαχταράτε – και θα τα λάβετε! Είναι ένας μήνας που θα πάρουν φωτιά τα κρεβάτια και οι καναπέδες και η ζωή θα γίνει ερωτική και γεμάτη ενέργεια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγα ζόρια στην αρχή αλλά ο μήνας σας κάνει φινάλε με μια ανέλπιστα αίσια εξέλιξη… Γι’ αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι αν βρεθείτε υπό πίεση, και αποφύγετε κάθε αρνητική σκέψη που σας ταράζει και σας κάνει να χάνετε το κουράγιο σας! Τι θα σκεφτόσασταν αν λέγαμε πως μέσα σε όλα σκάει και σύντροφος - είτε νέος είτε παλαιότερος για επανένωση; 

ΖΥΓΟΣ

Μια έχετε αποφασίσει για κάποια πράγματα, μια τα παρατάτε όλα με την πρώτη ευκαιρία και με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε χάσει τον εαυτό σας. Κάντε μια βουτιά στο μέλλον και θα δείτε πως τα νερά είναι κρυστάλλινα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι θα βρουν και πάλι τους ρυθμούς τους, και το ενοχλητικό παρελθόν θα πάει στον άλλο κόσμο, όσο θα εργάζεστε και θα ζείτε την κάθε μέρα. Έλα να πέφτει το χρήμα! Ένα ξεχωριστό όνειρό σας περιμένει την υλοποίησή του! Ο τροχός θα γυρίσει και η ζωή σας θα πάρει μια θετική στροφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα νέο πλάνο ανοίγεται μπροστά σας, που θα σας φτάσει στην υλοποίηση αυτού που λαχταράτε… Περιμένατε καιρό γι’ αυτή τη στιγμή! Αλλαγές στις συνεργασίες και τις φιλίες, διακοπή μιας συνεργασίας ή μια νέα συνεργασία, σταθερή που θα αποδώσει μακροπρόθεσμα. Επαγγελματικά, θα γίνει επιτέλους το μεγάλο βήμα για μια μεγάλη δουλειά που κυνηγάτε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Τα οικονομικά σας σίγουρα θα πάρουν τα πάνω τους. Eπίσης, διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη. Η αυτοπεποίθηση σας είναι στο θεό μιας και η δίαιτα πάει καλά, η γυμναστική αποδίδει, αν και θέλετε ακόμη πολλή προσπάθεια και συνέπεια.

ΙΧΘΕΙΣ

  Ετοιμαστείτε για σεισμό ερωτικό - μεγάλες εξελίξεις που τους περισσότερους του ζωδίου, θα τους φέρει σε κατάσταση επανένωσης, και γάμο! Σηκωθείτε, κάντε πέρα ό,τι σας ενοχλεί και αρχίστε να μαρσάρετε στη νέα πραγματικότητα στην οποία είστε πρωταγωνιστές και δεν αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
12 / position1: 81 / position2: 732
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb