ENTERTAINMENT

Ο Στάθης Αγγελόπουλος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό: H μητέρα του δηλώνει κατά του εμβολίου

Η οικογένειά του δεν πιστεύει στην αναγκαιότητα του εμβολιασμού

Δημοσίευση ΙΟΥΛ 26, 2021
Ο Στάθης Αγγελόπουλος στη ΜΕΘ με κορωνοϊό: H μητέρα του δηλώνει κατά του εμβολίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου "Σωτηρία" με κορωνοϊό νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος.

Η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή, Άννα Βασιλείου, μίλησε στο Mega για την κατάσταση της υγείας του γιου της, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος βρίσκεται στην εντατική, αλλά έχει ξεπεράσει τον μεγάλο κίνδυνο.

Η ίδια τόνισε, μάλιστα, πως ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε εμβολιαστεί κατά του ιού, αφού ολόκληρη η οικογένεια είναι κατά του εμβολιασμού...

"Ο Στάθης κόλλησε κορωνοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία. Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα. Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει", δήλωσε η Άννα Βασιλείου.

Για να συνεχίσει, λέγοντας: "Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορωνοϊό, ο γιος μου πέρασε κορωνοϊό, η κόρη μου πέρασε. Όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης".

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 337 / position2: 935
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb