WELLNESS
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Pink Travel Girls: H Σάμος μέσα από τα μάτια της Αλεξάνδρας Κυπραίου

Τι να κάνεις, πού να πας, τι να φας, πού να κολυμπήσεις και άλλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Pink Travel Girls: H Σάμος μέσα από τα μάτια της Αλεξάνδρας Κυπραίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Aλεξάνδρα Κυπραίου είναι Digital Marketer 

Προτείνω το νησί... Σάμος.

Ταξίδεψα εκεί πρώτη φορά...με καταγωγή από τη Σάμο – κυριολεκτικά δεν έχει υπάρξει καλοκαίρι που να μην την έχω επισκεφθεί.

Να φάτε οπωσδήποτε... στον «Τριαντάφυλλο» στο Παλαιόκαστρο για Σαμιώτικο ούζο και θαλασσινούς μεζέδες σε μια μικρή πλατεία του χωριού. Στο «Καλλίστη» για μεσογειακή κουζίνα, στο ορεινό και άκρως παραδοσιακό χωριό των Μανωλατών, αφού αγναντέψετε τους αμπελώνες και δοκιμάσετε το περίφημο Σαμιώτικο κρασί. Στους «Ψαράδες» στον Αγ. Νικόλαο για αστακομακαρονάδα, ψάρια ημέρας…και γενικά ό,τι βγάλει η τράτα, κάτω από την καλαμωτή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αγαπημένη μου παραλία είναι...  η μικρή Λάκκα. Με τα πεύκα να φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, δημιουργώντας φυσική σκιά για τους επισκέπτες. Για εμένα οι καλύτερες παραλίες είναι αυτές τις οποίες μπορείς να προσεγγίσεις και με λίγο hiking 😉Γενικά, η Σάμος είναι ένα από τα νησιά που προσφέρουν παραλίες για όλους. Βότσαλο στη βόρεια πλευρά του νησιού και άμμο στη νότια. Το μικρό & μεγάλο Σεϊτάνι, το Ποτάμι, η Χρυσή Άμμος, Τσόπελα, Πλατανάκι (Κέρβελη), Τσαμαδού και Λεμονάκια αποτελούν προτάσεις που σίγουρα θα λατρέψετε!

Το μπαρ που λάτρεψα...το «Escape» στο Βαθύ, όπου απολαμβάνεις το ποτό σου στην αυλή του νεοκλασικού κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα! Έπειτα από την «προθέρμανση» που θα κάνεις στο “The Lodgers” στο ισόγειο του ξενοδοχείου Samos, θα το βρεις ακριβώς πίσω από το λιμάνι και θα απολαύσεις υπέροχα cocktails με θέα το Αιγαίο.

Μια ανάμνηση που μου έμεινε...όταν επιστρέφουμε στη μαρίνα μετά από μία ολόκληρη μέρα στο σκάφος, έχοντας γευματίσει τη λεία της ημέρας (αχινούς, πεταλίδες & χταπόδια).

Η καλύτερη φωτογραφία που έβγαλα...δεν μπορώ να διαλέξω μόνο μία! Έχω άπειρες αγαπημένες φωτογραφίες από το νησί και το φανταστικό είναι, ότι κάθε φορά που το επισκέπτομαι βρίσκω και νέες γωνιές για να φωτογραφίσω!  Ηλιοβασιλέματα, γραφικά χωριά, αμπελώνες, πευκοδάση και υπέροχες παραλίες – το νησί είναι απλά έμπνευση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
8 / position1: 249 / position2: 951
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb