ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε πρόκληση;

Για την επόμενη καλύτερη μέρα της ζωής σου
Νικόλας Ουρανός
Πώς θα βρεις τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε πρόκληση;
Photo by Maycon Marmo from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντα υπάρχουν επιλογές ακόμα κι αν όλα τριγύρω μας δείχνουν πως μας εγκαταλείπουν. Η επιμονή είναι η επιλογή που θα σε βγάλει σώα και ασφαλή στην επόμενη καλύτερη μέρα της ζωής σου.

Στην πραγματικότητα ποτέ δεν ξεμένουμε από επιλογές. Ακόμα και αν δεν είναι απόλυτα εκείνες που μας αρέσουν, υπάρχουν για να μας βγάλουν σε εναλλακτικά μονοπάτια σκέψης και δράσης. Η επιτυχία έρχεται, αρκετές φορές, από κατευθύνσεις που μπορεί να μην είχαμε καν σκεφτεί ή δρομολογήσει.

Οι επιλογές μας κρύβουν δύναμη για αυτό και πρέπει να είναι συνειδητές και προσεκτικές. Είναι οι μοναδικές μας διέξοδοι όταν σκουραίνουν τα πράγματα, γιατί μας υποδεικνύουν το δρόμο της αφοσίωσης και της επιμονής.

Σου προτείνω, λοιπόν, δύο τρόπους να σκεφτείς νηφάλια και να αποφασίσεις σωστά τι θα γίνει στη συνέχεια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας αφήσουμε το δράμα. Αναζητώντας τους μηχανισμούς υποστήριξης που θα αποκαταστήσουν την επικοινωνία μας με τον ανώτερο εαυτό μας, στηρίζουμε έμπρακτα την επιλογή μας να μην τα παρατάμε ποτέ. Παίρνοντας αποφάσεις και εγκαινιάζοντας ακόμα και τις πιο μικρές αλλαγές, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε.

Οι άτυχες στιγμές, οι προκλήσεις, ακόμα και ο πόνος είναι πάντα εκεί. Αναπόσπαστα στοιχεία (και απαραίτητα) στο παιχνίδι της ζωής. Υπάρχουν εκεί για να επιβεβαιώνουμε κάθε στιγμή το στόχο μας.

Ας δυναμώσουμε και ας κρατήσουμε τις επιλογές μας ως τον άσο στο μανίκι μας. Καμιά κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, δεν μπορεί να μας τις στερήσει.
Είμαστε οι επιλογές μας. Ας φροντίσουμε, λοιπόν, να είναι πάντα οι καλύτερες δυνατές!

Πάρε την ευκαιρία για μια δωρεάν life coaching συνεδρία με τον Νικόλα, για να δοκιμάσεις χωρίς καμία περαιτέρω δέσμευση πόσο αποτελεσματικό είναι το life coaching!

Νικόλας Ουρανός, PCC
Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation
Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 480 / position2: 820
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb