ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Αυτά τα ζώδια γίνονται άλλοι άνθρωποι μόλις ερωτευτούν

Μπορεί να φαίνονται άστατα, αλλά όταν αγαπάν είναι τα πιο πιστά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Αυτά τα ζώδια γίνονται άλλοι άνθρωποι μόλις ερωτευτούν
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας σίγουρα αλλάζει τους ανθρώπους, καθώς τους κάνει πιο ευάλωτους, ευαίσθητους και πιο ανοιχτούς στο άτομο που έχουν ερωτευτεί. Αυτά τα τέσσερα ζώδια δε, τα οποία θεωρούνται από τα πιο τρελά και άστατα, φαίνεται ότι όταν ερωτευτούν γίνονται οι πιο πιστοί και καλοί σύντροφοι, όσο και αν δεν τους φαίνεται.

Τοξότης

Κάνει σαν μικρό παιδί όταν είναι ερωτευμένος, είναι πάντα χαρούμενος, θετικός, εκδηλωτικός και εξωστρεφής. Δεν διστάζει να κάνει τρέλα και να μοιραστεί τη χαρά του με όλον τον κόσμο. Έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις, αλλά αν πάει να σε γνωρίσει στους φίλους του, να ξέρεις ότι την έχει πατήσει μαζί σου. Θα σου κάνει δώρα, θα σε πάει εκδρομές, θα νιώσεις ασφάλεια μαζί του και ότι μπορείς να βασιστείς επάνω του. Δίνεται, αφοσιώνεται και γίνεται πολύ τρυφερός απέναντι στον έρωτα.

Αιγόκερως

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μόλις τον βρει ο έρωτας, σταματάει τις αρνητικές σκέψεις και δεν λιώνει στη δουλειά, όπως πριν. Νιώθει άνετα με το ταίρι του και αν τον δεις να μειώνει τις ώρες εργασίας του, τότε ξεκάθαρα την έχει πατήσει μαζί σου. Θα προσπαθήσει για τη σχέση και θα είναι πολύ φροντιστικός. Αν τον κερδίσεις, θα αφοσιωθεί απόλυτα σε εσένα, αλλά αν τον απαγοητεύσεις, μπορεί να γίνει πολύ σκληρός.

Υδροχόος

Είναι ελεύθερο πνεύμα και ζει τον έρωτα με ανεμελιά, περιπέτεια και χαλαρότητα. Αν ερωτευτεί, γίνεται πολύ ειλικρινής και ανοίγεται σε βαθύ επίπεδο. Στην σχέση που είναι από έρωτα θα δώσει όσα δεν έδωσε στις προηγούμενες. Θα σου αφιερώνει τραγούδια, θα σου λέει αστεία που θα πιάνετε μόνο οι δυο σας και γενικά θα σε κάνει να περνάς υπέροχα.

Δίδυμος

Αν σε ερωτευτεί, θα σκέφτεται μόνο εσένα, θα γίνεις το κέντρο της προσοχής του. Είναι πολύ κοινωνικός, ετοιμόλογος, αστείος, αλλά και ρομαντικός. Θα έχει πάντα κάτι έξυπνο να σου πει και να σε κάνει να γελάσεις, ενώ θα ψάχνει συνέχεια τον τρόπο για να έρθει σε επαφή μαζί σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
7 / position1: 366 / position2: 882
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb