ΜΟΔΑ

Πως να φορέσεις μαύρα στον καύσωνα και να παραμένεις cool (διπλής)

Δεν χρειάζεται να σκας από τη ζέστη κάθε φορά που ντύνεσαι στα μαύρα το καλοκαίρι
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πως να φορέσεις μαύρα στον καύσωνα και να παραμένεις cool (διπλής)
Photo via StyleCaster

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μαυρό είναι ένα αγαπημένο χρώμα για πολλές γυναίκες, καθώς είναι διαχρονικό, δείχνει πάντα κομψό και μπορεί να ταιριάξει σε κάθε περίπτωση. Τον χειμώνα ειδικά, είναι το πιο κλασικό χρώμα, τι γίνεται όμως το καλοκαίρι, που εκτός του ότι προτιμάς τα πιο ανοιχτά χρώμα, αν βάλεις μαύρα καίγεσαι από τη ζέστη;

Υπάρχει τρόπος να συνεχίσεις να φοράς το σκούρο αυτό χρώμα και να δείχνεις chic, αλλά και να νιώθεις δροσερή, αρκεί να έχεις στο νου σου κάποιους βασικούς κανόνες που θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις τα δυο παραπάνω πράγματα.

Αρχικά, μπορείς να ξεκινήσεις με πιο αέρινες γραμμές στα ρούχα σου, καθώς και πιο αέρινα και λεπτά υφάσματα, όπως το λινό, το μετάξι και το βαμβακερό. Αν κάνεις το λάθος και επιλέξεις μαύρο ρούχο από συνθετικό ύφασμα, ετοιμάσου να ψηθείς σαν κοτόπουλο στη σχάρα της πόλης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @club_tl_pl

Γενικά, μπορείς να επιλέξεις μαύρα κομμάτια για boho outfits, όπως π.χ. ένα μαύρο μάξι φόρεμα ή μια μαύρη φαρδιά παντελόνα, ένα μαύρο oversized πουκάμισο και μαύρα φανελάκια, που μπορείς να σετάρεις φανταστικά με τα τζιν σορτσάκια σου και τις φούστες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HARRY & GRETEL (@harryandgretel)

Προτίμησε να φοράς μαύρα tops με τιράντες, με ανοιχτά πλάτη και στέρνο, ώστε να δροσίζεσαι, γιατί όσο πιο κλειστα είναι τα μπλουζάκια σου, τόσο πιο πολύ θα σκας. 

Επίσης, ένα άλλο κόλπο που μπορεί να σε βοηθήσει να γλυτώσεις το κάψιμο -όχι μόνο από τα μαύρα ρούχα, αλλά γενικά- είναι το να προτιμάς χτενίσματα με μαζεμένα μαλλιά, καθώς θα αφήνεις το δέρμα σου να αναπνέει περισσότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Black Outfits Women ⚫️ (@blackoutfitswomen)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐜𝐥𝐨𝐭𝐡𝐞𝐬 𝐍𝐞𝐥𝐥 (@clo_nell)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
2 / position1: 542 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb