ENTERTAINMENT

Damiano David: Φορά ζαρτιέρες και δείχνει μια διαφορετική αρρενωπότητα

Γυναίκες και άντρες έχουν τρελαθεί μαζί του και όχι άδικα, αφού το σeξινες που αποπνέει πάει σε άλλο επίπεδο
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Damiano David: Φορά ζαρτιέρες και δείχνει μια διαφορετική αρρενωπότητα
Photo via TLife.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Eurovision 2021 τον έκανε πασίγνωστο σε όλον τον κόσμο. Ο Damiano David, εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι πλέον και ένα από τα κορυφαία σύμβολα του σeξ παγκοσμίως, με την γοητεία του να κατακτά γυναικεία και αντρικά κοινά, ενώ οι followers στο προφίλ του στο Instagram αυξάνονται καθημερινά.

Ο διάσημος καλλιτέχνης που υποστηρίζει ανοιχτά την queer κοινότητα, πολύ συχνά εμφανίζεται ντυμένος με γυναικεία ρούχα ή εσώρουχα, με make up και γενικά με ένα non binary style, ενώ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι είναι εξίσου ανοιχτός και με την σeξουαλικότητα του. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την ακτιβίστρια και influencer Georgia Soleri και όλοι παραδέχονται το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι.

Πρόσφατα, ο Damiano έκανε μια ακόμα εμφάνιση που τρέλανε το κοινό του, καθώς δημοσίευεσε στο Instagram μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται να φορά ζαρτιέρες και να ποζάρει δίπλα στην band mate του Victoria De Angelis, η οποία φοράει κοστούμι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Måneskin (@maneskinofficial)

Η φωτογραφία τους συγκέντρωσε πάνω από 1.000.000 likes και άπειρα σχόλια που απαθεώνουν το δίδυμο και το πόσο υποστηρίζουν την ελευθερία, τα LGBTQI+ δικαιώματα, αλλά και το πόσο iconic δείχνουν. Οι δυο τους αποθεώνουν το ανδρόγυνο look και παράλληλα προμοτάρουν το νέο τους τραγούδι, ενώ όλοι και όλες περιμένουν πως και πως για να δουν το video clip του, που θα είναι αφόρητα σeξι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 735 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb