ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Σελήνη στον Καρκίνο: Τα τρία ζώδια που θα δουν άσπρες μέρες

Έρχονται νέα ξεκινήματα για τη ζωή τους
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Σελήνη στον Καρκίνο: Τα τρία ζώδια που θα δουν άσπρες μέρες
Φωτογραφία από τον χρήστη Olya Kobruseva στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται ότι η νέα Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται για να σηματοδοτήσει αλλαγές και μια νέα αρχή στη ζωή σου.

Αν δώσεις προσοχή σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις, τότε να ξέρεις ότι μπορούν να σου έρθουν νέες ευκαιρίες, πολλή ενέργεια και ισορροπίες που δεν περίμενες.

Γενικά, πρόκειται για μια ήρεμη περίοδο, όμως τα τρία παρακάτω ζώδια θα κάνουν μια νέα αρχή και θα είναι πολύ καλά.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για μια πολύ ευεργετική περίοδο για την ζωή σου, σε προσωπικό, επαγγελματικό και επίπεδο υγείας. Ήρθε η ώρα για τη σωματική και ψυχολογική ανανέωση που ζητάς τόσον καιρό, ενώ η νέα Σελήνη θα σε κάνει να καταλάβεις τους λόγους πίσω από τις αντιδράσεις και τις συμπεριφορές σου. Θα γίνεις πιο συναισθηματική και θα δώσεις επιτέλους προτεραιότητα σε εσένα και στο self care. Πάρε πρωτοβουλίες, δες πως θέλεις να αναπτυχθείς μελλοντικά και γενικά δώσε μια ώθηση στον εαυτό σου.

Σκορπιός

Θα θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και μια νέα πόρτα θα ανοίξει για εσένα μέσα από αυτό. Επίσης θα βιώσεις και μια περίοδο πολύ έντονης περιέργειας σε κάθε τομέα της ζωής σου, ενώ παράλληλα θα σκεφτείς πολύ σοβαρά ζητήματα με την προσωπικότητα και τη στάση ζωής σου και πιθανότατα να αναθεωρήσεις.

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό με τη νέα Σελήνη να παραδεχτείς ότι κάποιες φορές είναι καλό να ζητάς τη βοήθεια άλλων και ότι δεν είναι τόσο αυτόνομο και ανεξάρτητο άτομο, όσο πίστευες. Όταν σκέφτεσαι μια νέα αρχή, σπάνια βάζεις στο πλάνο σου και άλλα άτομα, όμως σου λείπει η σύνδεση με άλλους ανθρώπους. Από εδώ και πέρα θα γίνεις πιο κοινωνική και θα ανακαλύψεις πόσο αγαπητή είσαι, αλλά και πόσο όμορφο είναι να δουλεύεις συνεργατικά με άλλους ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
7 / position1: 305 / position2: 459
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb