ENTERTAINMENT

Ταινίες της εβδομάδας: Ο πατέρας, η μνήμη και η «Μαύρη Χήρα»

Ο Πατέρας - Black Widow - Ονειρομπελάδες - Νίκος Καρούζος: Ο Δρόμος για το Εαρ
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Ταινίες της εβδομάδας:  Ο πατέρας, η μνήμη και η «Μαύρη Χήρα»
@imdb.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πατέρας (The Father)

του Φλοριαν Ζέλερ. Με τους Αντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις, Ιμοτζεν Πουτς, Ρούφους Σίγουελ, Ολίβια Γουίλιαμς.

Δραματική 2020, Ην. Βασίλειο - Γαλλία 97’

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άντονι είναι σχεδόν 80 χρονών και αρνείται να δεχθεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Από την άλλη η κόρη του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να παντρευτεί. Αν η κόρη του δεν είναι παντρεμένη τότε ποιος είναι ο άντρας που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του και ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την κόρη του; Μήπως τελικά αυτός ο άντρας και η κόρη του προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό; Βασισμένη στο ομώνυμο  πολυβραβευμένο θεατρικό έργο. Η Olivia Colman και ο  Anthony Hopkins συγκλονίζουν με τις ερμηνείες τους.

Black Widow

της Κέιτ Σόρτλαντ. Με τους Σκάρλετ Τζοχάνσον, Φλόρενς Πιου, Ρέιτσελ Βάις, Ντέιβιντ Χάρμπουρ, Ρέι Γουινστόουν, Γουίλιαμ Χαρτ.

Περιπέτεια 2020, ΗΠΑ 133’

H Σκάρλετ Τζοχάνσον έρχεται ως Natasha, ή Black Widow, αν προτιμάτε στο BLACK WIDOW, στο νέο περιπετειώδες θρίλερ των Marvel Studios, που είναι και η πρώτη ταινία της τέταρτης φάσης του Marvel Cinematic Universe.

Ονειρομπελάδες (Dreambuilders)

του Κιμ Χάγκεν Τζένσεν.

Animation 2020, Δανία 81’

Η Μίνα, μια νεαρή κοπέλα που κάνει χρήση της νέας της ικανότητας να δημιουργεί και να ελέγχει τα όνειρα άλλων ανθρώπων, πρόκειται να διδαχθεί από την ενοχλητική αδερφή της ένα μάθημα.

Νίκος Καρούζος: Ο Δρόμος για το Εαρ

του Γιάννη Καρπούζη. Με τον Γιώργο Καταλειφό.

Ντοκιμαντέρ 2020, Ελλάδα 101’

Ένας επίμονος ερευνητής εξετάζει την ταραχώδη ζωή και το ανεξερεύνητο έργο του ποιητή Νίκου Καρούζου. Καταδύεται έτσι σε ένα πλήθος αρχείων, σούπερ 8 φιλμ, ιστορικών γεγονότων, περνάει από τη συννεφιασμένη Αθήνα, το Ναύπλιο, την Κρονστάνδη και τη Στοκχόλμη για να καταλήξει στο «Έαρ», στην «άνοιξη» της ιστορίας που δεν έχει έρθει ακόμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 43 / position2: 236
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb