MAKEUP

Τι είναι αυτό το Brow Mapping Trend που έχει κάνει χαμό στο TikTok;

Ρωτήσαμε την ειδικό στα φρύδια Λόλα Ντόκα
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Τι είναι αυτό το Brow Mapping Trend που έχει κάνει χαμό στο TikTok;
@caraa.delevingneok

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλα τα trends του TikTok, ακόμα ένα έγινε viral και έχει να κάνει με φρύδια! Βλέπουμε παντού βιντεάκια με το Brow Mapping. Τι είναι όμως αυτό το trend;

Τα τέλεια φρύδια θέλουν περιποίηση και γι’αυτό ρωτήσαμε την ειδικό, Λόλα Ντόκα, National Brow Artist της Benefit Cosmetics Greece, να μας εξηγήσει τι είναι το Brow Mapping. Όπως μας εξηγεί, είναι η «χαρτογράφηση», το πιο χρήσιμο εργαλείο για τα φρύδια μας.

Πως κανεις Brow Mapping

Κοιτάζεις ευθεία στον καθρέφτη και χρησιμοποιώντας το μολύβι φρυδιών, βρίσκεις τα βασικά στημεία των φρυδιών:

Την ΑΡΧΗ του κάθε φρυδιού την βρίσκουμε κρατώντας το μολύβι κάθετα από το βαθούλωμα της μύτης μας και στο σημείο του φρυδιού που καταλήγει η ευθεία, κάνουμε ένα σημαδάκι.

@rikkisandhuu

Reply to @saraaaa_xx BROW MAPPING! This is such a fun technique, you have to try it! 💙 #makeuptutorial #makeuphacks #beautytips #foryou

♬ See Nobody - Wes Nelson & Hardy Caprio

• Το ΤΟΞΟ είναι το σημείο που καταλήγει η ευθεία που ορίζεται από την άκρη της μύτης μας και την εξωτερική άκρη της ίριδας του ματιού μας. 


Το ΤΕΛΟΣ είναι το σημείο στο οποίο καταλήγει η ευθεία μεταξύ της άκρης της μύτης μας και της εξωτερικής γωνίας του ματιού μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brow Bible Academy™️ (@browbibleacademy)

Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Brow Mapping είναι ο οδηγός μας τόσο για τον σχηματισμό των φρυδιών μας, όσο και για το μακιγιάζ τους.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb