ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα υλικά που θα απογειώσουν το avocado toast σου

Πως μπορείς να το κάνεις τοπ ιο νόστιμο γεύμα της ημέρας σου
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Τα υλικά που θα απογειώσουν το avocado toast σου
Φωτογραφία από τον χρήστη Lisa στο Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές γεύμα και αρκετά χορταστικό, αλλά και υγιεινό, που αρέσει πολύ και στον κόσμο του Instagram. Το αβοκάντο τοστ, μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμο από όσο φαντάζεσαι όμως, αρκεί να προσθέσεις τα σωστά υλικά και να το απογειώσεις.

Ταχίνι

Έχει ίδια υφή, ενώ ο συνδυασμός τους θυμίζει την αίσθηση ξηρού καρπού στη γεύση. Αν τρίψεις και λίγο λεμόνι από πάνω και προσθέσεις μαύρο σουσάμι, θα ολοκληρώσεις αυτήν την πανδαισία.

Νιφάδες κόκκινης πιπεριάς

Αν λατρεύεις τα καυτερά, τότε βρήκες την ιδανική συνταγή για εσένα. Μια πικάντικη πρόταση, με ελαφριά φρουτώδη γεύση, που μπορείς να συνδυάζεις με ένα δροσερό λαχανικό, αν θέλεις να την εξισορροπήσεις.

Μυρωδικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγος βασιλικός με λεμόνι και βαλσάμικο, θα μεταμορφώσουν το αβοκάντο τοστ σου σε μιας μορφής μπρουσκέτα, ενώ λίγη μέντα με λάιμ, θα του δώσουν την απόλυτη καλοκαιρινή φρεσκάδα.

Ποσέ αβγό

Τα αυγά είναι μια από τις κλασικές επιλογές για το αβοκάντο, οπότε θα βγει τέλειο και σε αυτήν τη μορφή. Φαντάσου μόνο να σπας τον κρόκο και να απλώνεται πάνω τα υπόλοιπα υλικά σου.

Καπνιστός σολομός

Ο αλμυρός, λιπαρός, μαλακός σολομός είναι το πιο τέλειο συνοδευτικό για το αβοκάντο και θα νιώσεις σαν να τρως το καλύτερο brunch της ζωής σου. Ρίξε από πάνω και λίγο λεμόνι, κάπαρη και σχοινόπρασο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 297 / position2: 778
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb