BED TALK

Να γιατί ακόμα και οι straight γυναίκες προτιμούν το λeσβιακό ποpνό

Το Pοrnhub δίνει για ακόμα μια φορά τις απαντήσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Να γιατί ακόμα και οι straight γυναίκες προτιμούν το λeσβιακό ποpνό
Φωτογραφία από τον χρήστη cottonbro στο Pexels

Το Pοrnhub αποκάλυψε πρόσφατα ότι η πιο δημοφιλής κατηγορία ποpνό του είναι το λeσβιακό. Επιπλέον, είναι πιο δημοφιλές κατά 151% στις γυναίκες από ότι στους άντρες, ενώ άλλη έρευνα πάνω στο θέμα φανερώνει ότι μόλις το 5% του ποσοστού αυτού είναι γυναίκες που ανήκουν στην LGBTQ+ κοινότητα.

Κοινώς αποδεικνύεται ότι οι περισσότερες straight γυναίκες αρέσκονται στο λeσβιακό πoρνό και αυτό εξηγείται πολύ απλά από το γεγονός των φαντασιώσεων. Δηλαδή, μπορεί μια κατηγορία ποpνό να σε εξιτάρει να τη βλέπεις, χωρίς όμως να θέλεις να το ζήσεις στα αλήθεια.

Εκτός όμως από την περιέργεια και τις φαντασιώσεις, παρακάτω θα διαβάσεις τι είναι αυτό που κάνει τις straight γυναίκες να θέλουν να βλέπουν λeσβιακό ερωτικές ταινίες.

Το επίκεντρο είναι η γυναίκα

Στο ετεροφυλόφιλο ποpνό η προσοχή είναι στραμμένη στον άντρα, οπότε είναι πιθανό μια γυναίκα να μην μπορέσει να μπει στην κατάλληλη διάθεση. Επίσης πολύ συχνά, οι πράξεις εκεί γίνονται βίαια, απότομα και γενικά όχι και με τον πιο αισθησιακό τρόπο. Άσε που σε κάθε τέλος του βίντεο, μόνο ο άντρας έρχεται σε κορύφωση. Στο λeσβιακό πoρνό από την άλλη, όλα στρέφονται γύρω από την ικανοποίηση των γυναικών.

Είναι πιο ρεαλιστικό

Σε σχέση με το ετεροφυλόφιλο πoρνό πάντα. Όντας γυρισμένο κυρίως από γυναίκες και προς γυναίκες, είναι πιο εύκολο να ταυτιστείς με όσα βλέπεις και να λάβεις την απόλαυση που λαμβάνουν οι γυναίκες εκεί.

Η γυναικεία σeξουαλικότητα είναι πιο ρευστή

Γενικά οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτές στο να κάνουν πειραματισμούς στον έρωτα, σε αντίθεση με τους άντρες που το να δοκιμάσουν μια ομοφυλοφιλική εμπειρία μπορεί να θίξει τον ανδρισμό τους. Επομένως, γιατί να μην δουν και κάτι άλλο, πέρα από την straight φύση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 564 / position2: 790
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb