ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του μήνα: Ioύλιος

Plus, το τραγούδι του καλοκαιριού σου
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ζώδια του μήνα: Ioύλιος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει το νέο μήνα, τι μας επιφυλάσσουν τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Δεν έχετε ακόμη σχέδιο κι αυτό σημαίνει πως είτε που θα τα κάνετε θάλασσα, είτε που θα σας φάνε τη δουλειά, το έτερον ήμισι, τον κολλητό ή και το ζευγάρι παπούτσια που ζαχαρώνετε στη βιτρίνα. Μια εργασιακή πρόταση όμως που θα σας γίνει, μπορεί να μη σας ξετρελάνει αλλά θα φέρει λεφτά στο πορτοφόλι και θα βοηθήσει κατά πολύ στο σταθερό εισόδημα και τις όποιες χασούρες μπορεί να έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι πιθανό να είστε ευχαριστημένοι με αυτό που είδατε. Ο Ιούλιος είναι καλή περίοδος για να σχεδιάσετε μακροπρόθεσμες δραστηριότητες εξάσκησης. Έχετε την κοσμική βοήθεια για να φτάσετε ψηλότερα από ποτέ! Θα κάνετε πολλά πράγματα και θα νιώσετε δραστήριοι. Επιλέξτε μια εξωτερική δραστηριότητα και διασκεδάστεΦροντίστε να έχετε σε ετοιμότητα και ενημερωμένο το βιογραφικό σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα θα πατήσουν πόδι και θα σας βάλουν ξανά στον ίσιο δρόμο, ειδικά αν οι ανόητες ανασφάλειές σας είναι αυτές που σας κρατάνε πίσω. Μια νέα ενασχόληση θα οδηγήσει σε νέες γνωριμίες που θα σας πάνε σε άλλους επαγγελματικούς δρόμους. Αν έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά σας και θέλετε να βρείτε νέα ενδιαφέροντα είναι η στιγμή! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν έχετε αφήσει αναπάντητα ερωτήματα σε κάποιο πρόσωπο, η περίοδος είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα. Μην απορήσετε επίσης αν εμφανιστεί μια μοναδική ευκαιρία για να αλλάξεις πόλη ή και χώρα! Σύμφωνοι δεν μπορούν να είναι όλοι ικανοποιημένοι, όμως χρωστάτε στους δικούς σου ανθρώπους να διορθωθείτε. Οι μόνοι, θα έχουν πολλές και σημαντικές προτάσεις, για διασκέδαση τις επόμενες ημέρες.

ΛΕΩΝ

Στη δουλειά αν οι προσπάθειές σας να πάρετε προαγωγή αποδειχτούν άκαρπες μην το βάζετε κάτω. Φταίνε οι άλλοι συχνά, αλλά κι εσείς δεν βρίσκετε τρόπο να διαχειριστείτε καμία κατάσταση! Ξεμπερδεύετε σιγά – σιγά, με το περίεργο παρελθόν σας, και επιτέλους λετε "Καλημέρα ζωή"  δίνοντας πραγματικά χώρο στο παρόν, για να έρθει πιο κοντά στην καρδιά σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ανοίξειτε τα παράθυρα σαν την Άννα Βίσση και θα ξορκίσετε δέκα χρόνια στα καινούργια σας σεντόνια. Μερικοί ίσως και με την δικαιολογία των σπουδών ή της εργασίας, να φύγουν για άλλες πόλεις ακόμη και για το εξωτερικό. Πάντως, εσείς τις κάνατε τις μεγάλες αλλαγές μέσα στο χειμώνα. Τώρα χαλαρώνετε και κανονίζετε διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να βρει το μονοπάτι του. Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία. Το ηθικό έχει ανέβει στο ταβάνι και τώρα …που είστε και μέσα σε μια καλή και αξιόλογη σχέση, θα έρθετε στα ίσια σας. Κάποιοι βέβαια, είναι μέσα σε έναν πανικό με πολλές ερωτικές περιπέτειες αλλά, να πούμε και του στραβού το δίκιο, και αυτά έχουν την γοητεία τους!

ΖΥΓΟΣ

Ένα νέο χόμπι ή μια νέα δουλειά θα σας φέρει νέες γνωριμίες! Ξεσκονίστε τις ξένες γλώσσες σας γιατί θα σας βοηθήσουν να επικοινωνείτε με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες. Πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση που έχει να κάνει με ταξίδια, με νέες επαφές και νέους ορίζοντες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, δεν έρχονται αρκετά γρήγορα παρά τη σκληρή δουλειά σας, αλλά μην τα παρατάτε ακόμα γιατί στο τέλος του μήνα έρχεται η ξεκούραση και η ανεμελιά! Απλά πρέπει να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό για να ξεπεράσετε αυτό το τρέχον εμπόδιο. Δοκιμάστε μια νέα προσέγγιση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακόμη κι αν αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας αυτήν τη στιγμή, αυτό το μήνα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον υπόλοιπο κόσμο! Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι έχετε τις ικανότητες και την εμπειρία για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των άλλων! Γενική καθαριότητα, ξεκαθαρίσματα, νέα δουλειά, νέο σπίτι, γενικώς μια αναμπουμπούλα πριν φτιάξετε βαλιτσάκι για άλλες παραλίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το καλοκαίρι φέρνει νέες ευκαιρίες, νέες συναντήσεις, νέα ζωή! To θέμα με σένα είναι βέβαια ότι αποτρελαίνεστε και δεν μπορείς να ταιριάξετε την καλοπέραση με τις υποχρεώσεις! Να είστε ευγενικοί και συμπονετικοί με τον εαυτό σας στις δυσκολίες του μήνα. Αρχίστε να λέτε στον εαυτό σας πως μπορείτε να πετύχετε ό, τι επιθυμείτε, αλλά δώστε του και χρόνο να τα καταφέρει!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι όποιες διαταραχές στα σχέδιά σας, θα εξαφανιστούν χάρη στην εκπληκτική αίσθηση της συναισθηματικής σας ισορροπίας. Μείνετε ξεκούραστοι, μείνετε ενυδατωμένοι και ακολουθήστε το ρεύμα. Τα εργασιακά, πάνω κάτω τα έχετε under control, τα χρήματά σας παραμένουν στις τσέπες σας, αν και πάμε στοίχημα πως ένας μισθός φέτος το καλοκαίρι θα φύγει σε μπύρες και κοκτέιλ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 111 / position2: 648
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb