ENTERTAINMENT

5 σειρές που πρέπει να δεις τον Ιούλιο στο Netflix   

Και πρεμιέρες και σειρές που επιστρέφουν
Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
5 σειρές που πρέπει να δεις τον Ιούλιο στο Netflix   
@fantasymsinfo.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως κάθε μήνα έτσι και αυτόν τον Ιούλιο, θα δούμε Netflix. Μπορεί λιγότερο, μπορεί περισσότερο αλλά σίγουρα θα δούμε. Οι 5 παρακάτω σειρές, είτε είναι πρεμιέρες, είτε επιστρέφουν, είναι αυτές που επιλέγουμε για αυτόν τον μήνα.

Generation 56K (1η σεζόν - 1 Ιουλίου)

Όσοι έχετε προλάβει την πρώιμη εποχή του ίντερνετ, τότε που για να δούμε μια εικόνα έπρεπε να πάρουμε τηλέφωνο και μετά να περιμένουμε αρκετά δευτερόλεπτα, τότε θα εκτιμήσετε τη νέα αυτή σειρά, όπου δυο τριαντάρηδες συναντιούνται τυχαία και θυμούνται το 1998, όταν το ίντερνετ άλλαξε την ζωή τους για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Young Royals (1η σεζόν - 1 Ιουλίου)

Στη σουηδική αυτή σειρά, ο πρίγκιπας Βίλχελμ προσπαθεί να προσρμοστεί στην ζωή σε ένα κορυφαίο οικοτροφείο. στην πορεία θα καταλάβει ότι είναι πιο δύσκολο να ακολουθείς την καρδιά σου απ’ ότι το πρωτόκολλο.

Atypical (4η σεζόν - 9 Ιουλίου)

Αγαπημένη σειρά που βλέπει κατάματα τους ανθρώπους με αυτισμό και την προσπάθεια τους να είναι μέρος του κοινωνικού συνόλου. Αν δεν το έχετε δει ακόμα η αρχική υπόθεση είναι η εξής: Όταν ο Sam, ένας 18χρονος με αυτισμό αποφασίζει πως έχει έρθει η ώρα να βρει κοπέλα, βάζει αυτόματα την μητέρα του αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας.

Virgin River (3η σεζόν - 9 Ιουλίου)

Πολύ γρήγορα η 3η σεζόν. Και ευτυχώς γιατί εκεί που μας άφησε το τέλος της 2ης, μας έκανε να τρώμε τα νύχια μας. Αν δεν το έχετε δει, τότε πρόκειται για μια περιπετειώδη και ρομαντική σειρά που αφορά μια νοσοκόμα που θέλοντας να ξεφύγει από την καθημερινότητά της ύστερα από ένα τραυματικό γεγονός, επιλέγει να φύγει από το Λος Άντζελες και να μετακομίσει για να εργαστεί στο μικρό Virgin River. Εκεί, παρόλο που δεν το περίμενε, θα βρει μια κοινότητα που θα την κάνει να ξαναπιστέψει στις δυνάμεις της και να ερωτευτεί ξανά. Τα εμπόδια βέβαια είναι συνεχή και επικίνδυνα.

Outer Banks (2η σεζόν - 30 Ιουλίου)

Νεανική καλοκαιρινή σειρά σε μια αναζήτηση ζωής. Σε ένα νησί που φιλοξενεί προνομιούχους και μη, Ο John B και οι τρεις έφηβοι φίλοι του ξεκινούν να αναζητούν έναν θρυλικό θησαυρό ο οποίος ταυτόχρονα σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του. Δώστε του μια ευκαιρία οπωσδήποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 294 / position2: 721
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb