ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα τρία ζώδια που θα διασκεδάσουν περισσότερο τον Ιούλιο

Kάποιοι θα περάσουν καλύτερα από τους άλλους
AstroGirl
Τα τρία ζώδια που θα διασκεδάσουν περισσότερο τον Ιούλιο
Photo by Maria Orlova from Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα ζώδια που θα έχουν μια υπέροχη περίοδο

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Αυτό που είναι υπέροχο αυτήν την περίοδο, Κριοί είναι ότι θα ακούσετε - και θα καταλάβετε όσα δεν μπορούσατε να καταλάβετε τόσο καιρό. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι ουσιαστική και αυτό θα εξελίξει τα πράγματα - είτε πρόκειται για αγάπη, οικειότητα, χρήματα, υγεία ή για το μέλλον σας - όποιος σας ακούει, θα είναι στο πλευρό σας. Αυτό το μήνα επεξεργάζεστε κάθε είδους ενέργεια και τη μετατρέπετε σε πιθανότητα. 

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Ενώ είναι γνωστό ότι ο Λέων μπορεί να είναι αρκετά τεμπέλης, πρέπει επίσης να του το αναγνωρίσουμε ότι όταν ο Λέων θέλει να γίνει παραγωγικός - το κάνει καλύτερα από σχεδόν οποιονδήποτε άλλο. Και έτσι συμβαίνει μαζί σας. Αυτό το διάστημα μπορείτε να ανυπομονείτε να εργαστείτε σε νέα σχέδια, και να ικανοποιηθούν όλα τα πλάνα σας, εγκαίρως και με αποτελέσματα! Ακόμη θα σχεδιάζετε πράγματα - μεγάλα πράγματα, όπως θεατρικές εκδηλώσεις, μεγάλες εκδρομές, κάμπινγκ - καλοκαιρινά σπορ, όπως θέλετε ονομάστε το!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αισθάνεστε ξαφνικά σαν να έχετε ξυπνήσει από μια μακρά αδρανοποίηση (ένα τεράστιο snooze) και μόλις συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχουν πολλά να κάνετε. O χρόνος διακοπής και αδράνειας που ξοδέψατε ήταν αξιόλογος επειδή σας έδωσε ενδοσκόπηση και σοφία.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Επειδή είστε ένα άτομο που θα μπορούσε να τρελάνει ακόμη και τον ίδιο σας τον εαυτό, θα πάρετε λίγο χρόνο για να οργανωθείτε, να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να πάρετε αποφάσεις. Όλο το άγχος που έχετε τελευταία - πρόκειται να εξατμιστεί σε μερικές μέρες! Βρήκατε έναν τρόπο να αντιμετωπίσετε το άγχος σας και η λύση ήταν πολύ απλή - θα αισθανθείτε ότι η παθιασμένη φλόγα της ανεξαρτησίας καίει έντονα μέσα στην καρδιά σας. Θα συνειδητοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα ότι δεν υπάρχει λόγος να μεταφέρετε το βάρος της συνεχούς αρνητικής σκέψης, και ναι θα απαλλαγείτε από αυτό το φορτίο για πάντα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 104 / position2: 1104
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb